11 grunner til å sette
Mac på jobben

Grunn nr. 1

En seriøst kraftig chip.

Apple M1-chipen forandrer alt. Spesialutviklede teknologier. Lynrask prosessor. Og ufattelig strømeffektivitet. Kort sagt baner den vei for banebrytende arbeid. For hele teamet.

Apple M1-chipen (PDF)

Grunn nr. 2

Se grunn nr. 1.

Krefter til å takle alt. Den lynraske Apple M1-chipen gjør MacBook Air opptil 3,5 ganger raskere enn før. Jobb med flere prosjekter samtidig, analyser regneark mens du er i en videokonferanse, og få unnagjort selv de mest ytelseskrevende oppgavene i en fei.

Grunn nr. 3

Laaaaaaaaaaaaaaaaaaang batteritid.

Med en utrolig batterikapasitet – opptil 18 timer – har MacBook Air kreftene du trenger for å jobbe hvor, hvordan og så lenge du vil.

Grunn nr. 4

IT-avdelinger
liker Mac.

Konfigurer enheter fra hvor som helst med berøringsfri utrulling. Og administrer Mac på alle nivåer med MDM.

Utrulling og administrasjon (PDF)

Grunn nr. 5

Bedrifter uten
IT-avdeling
liker Mac.

Mac er intuitiv å bruke og enkel å administrere. Enkelt oppsett og Apples Overføringsassistent hjelper deg å komme raskt i gang med Mac. Og du kan stole på maskinvaren, så den er perfekt for selskaper både med og uten dedikert IT-støtte.

Grunn nr. 6

Mac kan koste mindre i lengden.

Med færre supportforespørsler, mindre behov for ekstra programvare og høyere restverdi blir besparelsene store. Sammenlignet med PC kan en Mac gi en besparelse på USD 843 over tre år.

Forrester TEI-studien (PDF)

Grunn nr. 7

De mest innovative bedriftene bruker Mac.

84 prosent av verdens fremste innovatører bruker Mac i stor skala.

Grunn nr. 8

Excel. Zoom. Slack. Og veldig mye mer.

Alle bedriftsappene du bruker fungerer sømløst på Mac – fra Microsoft 365 og Google Workspace til SAP og Dropbox. Og takket være Apple M1-chipen kan populære iPhone- og iPad-apper nå kjøres på Mac også.

Produktivitet (PDF)

Grunn nr. 9

Innebygd sikkerhet.

Mac er trygg fra øyeblikket du skrur den på, takket være innebygde funksjoner som sikker oppstart med maskinvareverifisering, sanntidskryptering, Touch ID og Gatekeeper.

Plattformsikkerhet (PDF)

Grunn nr. 10

Mac iPhone

Mac føles akkurat som Apple-enhetene de ansatte kjenner og elsker – og alle jobber sømløst sammen. Kopier og lim inn på tvers av enheter. Utvid skjermen. Og motta anrop hvor som helst.

Grunn nr. 11

Den er en fryd å jobbe med.

Gi teamet enhetene de elsker å bruke, så de virkelig kan sette i gang.

Veiledning for ansatte (PDF)

Kjøp Apple hos Mobit

Kjøper du et Apple-produkt hos Mobit får du samtidig personlig oppfølging av en av våre Apple-autoriserte forhandlere. De står alltid klar til å hjelpe om du behøver støtte. Alle våre kjerneforhandlere tilbyr Apple Business Manager og Apple Financial Services. Les mer 

Meld deg på vårt nyhetsbrev