11 grunner til å sette
Mac på jobben

Grunn nr. 1

Seriøst kraftige chiper.

M1-chipen forandret alt. Og M2-chipen går enda lenger. Uansett hvilken Mac du velger, får du og teamet ditt lynraske prosessorer og utrolig strømeffektivitet.

Grunn nr. 2

Se grunn nr. 1.

Apple-chipene er faktisk så kraftige. MacBook Air med Apple M1 chip er opptil 3,5 x raskere enn tidligere.¹ MacBook Air med M2 er opptil 13 x raskere enn den Intel-baserte modellen.² Og 14-tommers MacBook Pro med M1 Pro eller M1 Max gir opptil 13 x høyere grafikkytelse.³

Grunn nr. 3

Laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaang batteritid.

Med imponerende batteritid – opptil 18 timer – har MacBook Air kreftene du trenger for å jobbe hvor, hvordan og så lenge du vil.⁴

Grunn nr. 4

IT-avdelinger
liker Mac.

Konfigurer enheter hvor som helst med berørings­fri utrulling. Og administrer Mac på alle nivåer med MDM.

Utrulling og administrasjon (PDF)

Grunn nr. 5

Bedrifter uten
IT-avdeling
liker Mac.

Mac er intuitiv å bruke og enkel å administrere. Enkelt oppsett og Apples Overførings­assistent hjelper deg med å komme raskt i gang med Mac. Og du kan stole på at maskinvaren ikke svikter deg, slik at den er perfekt for selskaper både med og uten dedikert IT‑støtte.

Grunn nr. 6

Mac kan koste mindre i lengden.

Med færre supportforespørsler, mindre behov for programvare og høyere restverdi blir besparelsene store. Sammenlignet med PC kan en Mac gi en besparelse på USD 843 i løpet av tre år.⁵

Forrester TEI-studien (PDF)

Grunn nr. 7

De mest innovative bedriftene bruker Mac.

84 prosent av verdens fremste innovatører benytter Mac i stor skala.⁶

Grunn nr. 8

Excel. Zoom. Slack. Og veldig mye mer.

Alle bedriftsappene du bruker, fungerer sømløst på Mac – fra Microsoft 365 og Google Workspace til SAP og Dropbox.⁷ Og takket være Apple-chipene kan populære iPhone- og iPad-apper nå kjøres på Mac også.

Produktivitet (PDF)

Grunn nr. 9

Innebygd sikkerhet.

Mac er trygg fra øyeblikket du skrur den på, takket være innebygde funksjoner som sikker oppstart med maskinvareverifisering, sanntidskryptering, Touch ID og Gatekeeper.

Plattformsikkerhet (PDF)

Grunn nr. 10

Mac iPhone.

Mac føles akkurat som de mobile Apple-enhetene medarbeiderne kjenner og liker, og alle fungerer sømløst sammen. Kopier og lim inn på tvers av enheter. Begynn å skrive en e-post på én enhet og gjør den ferdig på en annen ved hjelp av Handoff. Og motta anrop hvor som helst.

Grunn nr. 11

Den er en fryd å jobbe med.

Gi teamet enhetene de elsker å bruke, slik at de kan fokusere fullt ut på arbeidet.

Veiledning for ansatte (PDF)

Det finnes en Mac for enhver jobb.

MacBook Air (M1)
Fornyet kraft.
Med letthet.

13,3″ Retina-skjerm
Superkrefter fra Apple M1-chipen
Opptil 18 timers batteritid
Opptil 16 GB fellesminne

MacBook Air (M2)
Ingen lettvekter.
Bare lett.

13,6″ Liquid Retina-skjerm
Superkrefter fra Apple M2-chipen
Opptil 18 timers batteritid
Opptil 24 GB fellesminne

MacBook Pro 13″
Gjør alt.
Overalt.

13,3″ Retina-skjerm
Superkrefter fra Apple M2-chipen
Opptil 20 timers batteritid
Opptil 24 GB fellesminne

MacBook Pro 14″ og 16″
Superkrefter
til proffene.

14,2″/16,2″ Liquid Retina XDR-skjerm
Superkrefter fra Apple M2 Pro/Max-chipen
Opptil 21 timers batteritid
Opptil 64 GB fellesminne

24″ iMac
Gnistrende kraft.
Gnistrende farger.

24″ Retina 4,5K-skjerm
Superkrefter fra Apple M1-chipen
Opptil 16 GB fellesminne

Mac mini
Enorm ytelse.
I ministørrelse.

Superkrefter fra Apple M1-chipen
Også tilgjengelig med
Intel Core i5 eller i7-prosessor
Opptil 16 GB fellesminne

Ta kontakt med oss!

Kjøper du et Apple-produkt hos Mobit får du samtidig personlig oppfølging av en av våre Apple-autoriserte forhandlere. De står alltid klar til å hjelpe om du behøver støtte. Alle våre profilforhandlere tilbyr Apple Business Manager og Apple Financial Services. Mobit tilbyr nå en helt uforpliktende vurdering av hvordan Mac kan passe inn i din virksomhet.

Send oss navn, epost og bedrift, så vil din nærmeste Mobit-forhandler ta kontakt med deg!*

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

* Informasjonen vil ikke bli benyttet til markedsføring. Informasjonen vil bli slettet innen 30 dager.

 1. Testene ble utført av Apple i oktober 2020 med førproduksjons­enheter av MacBook Air med Apple M1-chip og 8-kjerners GPU, og produksjons­enheter av MacBook Air med 4-kjerners Intel Core i7-prosessorer på 1,2 GHz, alle konfigurert med 16 GB RAM og 2 TB SSD. Testet med førlanseringsversjonen av Final Cut Pro 10.5 på et 55 sekunders klipp med 4K Apple ProRes RAW-video med en oppløsning på 4096 x 2160 og 59,94 bilder per sekund, transkodet til Apple ProRes 422. Ytelsestestene er utført med spesielt utvalgte datamaskiner og gjenspeiler den omtrentlige ytelsen til MacBook Air.
 2. Testene ble utført av Apple i mai 2022 ved hjelp av førproduksjonsenheter av MacBook Air med Apple M2, 8-kjerners CPU, 10-kjerners GPU og 24 GB RAM, og produksjonsenheter av MacBook Air med Apple M1, 8-kjerners CPU, 8-kjerners GPU og 16 GB RAM, alle konfigurert med 2 TB SSD, samt produksjons­enheter av MacBook Air med 2-kjerners Intel Core i5 på 1,6 GHz, Intel UHD Graphics 617, 16 GB RAM og 1 TB SSD. Final Cut Pro 10.6.2 ble testet med et sammensatt tominutters prosjekt med 4K ProRes 422-video. Ytelsestestene er utført med spesielt utvalgte datamaskiner og gjenspeiler den omtrentlige ytelsen til MacBook Air.
 3. Testene ble utført av Apple i september 2021 med førproduksjons­­enheter av 14-tommers MacBook Pro med Apple M1 Max, 10-kjerners CPU, 32-kjerners GPU, 64 GB RAM og 8 TB SSD, samt produksjonsenheter av 13-tommers MacBook Pro med 4-kjerners Intel Core i7 på 2,3 GHz med Intel Iris Plus Graphics, 32 GB RAM og 4 TB SSD. Førlanseringsversjonen av Final Cut Pro 10.6 ble testet med et sammensatt tominutters prosjekt med 4K ProRes 422-video. Ytelsestestene er utført med spesielt utvalgte datamaskiner og gjen­speiler den omtrentlige ytelsen til MacBook Pro.
 4. Testene ble utført av Apple i mai 2020 med førproduksjons­enheter av MacBook Air med Apple M2 og 8-kjerners CPU, 8-kjerners GPU, 8 GB RAM og 256 GB SSD. Testen måler batteritiden ved å surfe trådløst på 25 populære nettsteder med skjermlys­styrken satt 8 trinn fra null. I testen for filmavspilling i Apple TV-appen måles batteri­­tiden ved å spille av HD-innhold i 1080p med skjermlys­styrken satt til 8 trinn fra null. Batteritiden varierer avhengig av konfigurasjon og bruk. Du finner mer informasjon på www.apple.com/no/batteries.
 5. Undersøkelsen ble bestilt av Apple og levert av Forrester Consulting.
 6. Basert på interne Apple-data og Boston Consulting Group’s Most Innovative Companies 2021 (https://www.bcg.com/en-us/publications/2021/most-innovative-companies-overview).
 7. Apper er tilgjengelige på App Store. Hvilke som er tilgjengelige, kan bli endret.
 8. Skjermstørrelsen måles diagonalt.
 9. Testene ble utført av Apple i oktober 2020 med førproduksjons­enheter av MacBook Air med Apple M1-chip og 8-kjerners GPU, konfigurert med 8 GB RAM og 512 GB SSD. I testen for filmavspilling i Apple TV-appen måles batteri­tiden ved å spille av HD-innhold i 1080p med skjermlys­styrken satt til 8 trinn fra null. Batteritiden varierer avhengig av konfigurasjon og bruk. Du finner mer informasjon på www.apple.com/no/batteries.
 10. Testene ble utført av Apple i mai 2020 med førproduksjons­enheter av 13-tommers MacBook Pro med Apple M2, 8-kjerners CPU, 10-kjerners GPU, 8 GB RAM og 256 GB SSD. Testen måler batteritiden ved å surfe trådløst på 25 populære nettsteder med skjermlys­styrken satt 8 trinn fra null. Testen for filmavspilling i Apple TV-appen måler batteri­­tiden ved å spille av HD-innhold i 1080p med skjermlys­styrken satt til 8 trinn fra null. Batteritiden varierer avhengig av konfigurasjon og bruk. Du finner mer informasjon på www.apple.com/no/batteries.
 11. Skjermen på 14-tommers og 16-tommers MacBook Pro har avrundede hjørner på toppen. Målt som et rektangel er skjermen 14,2 tommer og 16,2 tommer diagonalt (den faktiske synlige skjermflaten er mindre).
 12. Testene ble utført av Apple i september 2021 med førproduksjons­enheter av 14-tommers MacBook Pro med Apple M1 Pro, 8-kjerners CPU, 14-kjerners GPU, 16 GB RAM og 512 GB SSD, og førproduksjons­enheter av 16-tommers MacBook Pro med Apple M1 Pro, 10-kjerners CPU, 16-kjerners GPU, 16 GB RAM og 1 TB SSD. I testen for filmavspilling i Apple TV-appen måles batteri­­tiden ved å spille av HD-innhold i 1080p med skjermlys­styrken satt til 8 trinn fra null. Batteritiden varierer avhengig av konfigurasjon og bruk. Du finner mer informasjon på www.apple.com/no/batteries.
 13. Synlig skjermflate er 23,5 tommer på diagonalen.
 14. Intel-basert modell er tilgjengelig med opptil 64 GB minne.
keyboard_arrow_up