Mobit Åsane

Vi gjør din hverdag enkel, oppdatert og problemfri

Mobit Åsane har lang erfaring med leveranser av kommunikasjonsløsninger og hardware til små, mellomstore og store norske bedrifter. Kundetilpassete leveranse- og driftskonsepter forenkler hverdagen for større kunder med mange lokasjoner. Vi kan integrere avanserte IP løsninger med mobile løsninger, alt etter kundens behov.

Vi har de siste årene utviklet oss fra å være en tradisjonell «mobilforhandler» til å bli en rådgiver og leverandør innen drifts- og kommunikasjonsplattformer slik som IP og mobile sentralbordløsninger, Office 365, Skype for Business, MDM (Mobile Device Management) for å nevne noen.

Vi tar hånd om din IT drift. Ved å utvikle stadig bedre og mer brukervennlige skytjenester, skal vi gi bedrifter og organisasjoner IT-drift som er kostnadseffektiv, fleksibel og fremtidsrettet. Vårt driftssenter kombinerer gode skyløsninger med trygg drift og support som sikrer våre kunder de løsninger og avtaler de har behov for.

Med kvalitetssikret leveranse, god organisatorisk implementering og stabil og trygg drift sikrer vi våre kunder et langsiktig partnerskap. Dette gjør oss til en totalleverandør for bedriften med vår lokale tilstedeværelse. Med nesten 40 års fartstid i bransjen, har vi utviklet oss og tatt opp ny teknologi etter hvert som den har blitt gjort tilgjengelig. Til glede for våre kunder.

Ta kontakt med oss i dag for et uforpliktende møte hvor vi sammen kan se på hvordan vi kan effektivisere deres hverdag.

Mobit Åsane
Liamyrane 8
5132 Nyborg

Kontaktperson

Hans Jacob Sortland
Daglig leder
900 80 525
Send epost

Alle ansatte →

Meny