Mobit Åsen

Mobit Åsen, etablert som Rumag Kommunikasjon allerede i 1970 er i dag en av regionens mest foretrukne forhandler innen kommunikasjon. Det være seg trådløse sentralbordløsninger fra markedsledende Telenor og Telia, e-post og Teams løsninger fra Microsoft eller radiosamband / Walkie Talkie fra Motorola, Zodiac og Kenwood. Alt dette prosjekterer, installerer og drifter vi med våre dyktige ansatte som de fleste har lang erfaring og er lært opp til å ha en skyhøy serviceinnstilling.

De fleste kjenner oss som den beste innen mobiltelefon, men ikke like kjent er det at vi leverer radiosamband, moderne og rimelige møteromsløsninger og IT løsninger.

Vi ligger sentralt til på Åsen med god gratis parkeringsplass. Har du ikke vært innom vårt bedriftssenter enda og jobber i en liten, mellomstor eller stor bedrift må du ta turen innom oss for en prat. Vi har mye å snakke med dere om!
Som forhandler i Mobit er vårt mål å gjøre din hverdag enkel, oppdatert og problemfri. Det skal vi gjøre ved å tilby de digitale verktøyene du trenger, fra mobiltelefoner til møteromsutstyr og IT driftssystemer. Ikke minst kan vi bidra med å sørge for at alt fungerer sømløst sammen.

Vi har sertifiserte rådgivere innen de ulike fagområdene, og vi har flere leverandører innen alle kategorier. Det betyr at vi alltid vil ha alternativer å spille på, noe som vil være en fordel når vi skal skreddersy løsningen for deg. Hos oss er god oppfølging og service en selvfølge. Det er noe alle sier, men vår lokale tilstedeværelse gjør at vi kan stille opp og levere raskere enn de fleste.

Slik sørger vi for at du får det du trenger for å dekke bedriftens behov både i dag og fremover.

Ta kontakt med oss, så tar vi en prat om hva vi kan gjøre for deg!

Mobit Åsen
Haugåsveien 36
4016 Stavanger

Kontaktperson

Ole Terje Strøm
Daglig leder
900 10 900
Send epost

Alle ansatte →

Meny