Mobit Fredrikstad

Din lokale partner for mobile bedriftsløsninger i Fredrikstad

Mobit Fredrikstad har lang erfaring med leveranser av mobilkommunikasjon og hardware til små, mellomstore og store norske bedrifter. Kundetilpassete leveranse- og driftskonsepter forenkler hverdagen for større kunder med mange lokasjoner.


 

Mobit Fredrikstad har de siste årene utviklet seg fra å være en tradisjonell «mobilforhandler» til å bli en rådgiver og leverandør innen andre drifts- og kommunikasjonsplattformer slik som Mobilt sentralbord, Office 365, Teams, samt MDM (Mobile Device Management) for å nevne noen.

Vi tar hånd om din IT drift. Ved å utvikle stadig bedre og mer brukervennlige skytjenester, skal vi gi bedrifter og organisasjoner IT-drift som er kostnadseffektiv, fleksibel og fremtidsrettet. Vårt driftssenter kombinerer gode skyløsninger med trygg drift og support som sikrer våre kunder de løsninger og avtaler de har behov for.

Med kvalitetssikret leveranse, god organisatorisk implementering og stabil og trygg drift sikrer vi våre kunder et langsiktig partnerskap. Dette gjør oss til en totalleverandør for bedriften med vår lokale tilstedeværelse. Les mer om våre mange fornøyde kunder her.

Ta kontakt med oss i dag for et uforpliktende møte hvor vi sammen kan se på hvordan vi kan effektivisere deres hverdag.


Oppdatering i forbindelse med Covid-19

Vårt sentralbord er betjent som normalt mellom kl. 8:00 – 16:00.
Butikken er åpen som normalt, men vi har delt lokalet inn i soner.

Varetilgangen er foreløpig grei og vi har det meste på lager på vårt sentrallager i Sandefjord.

NB! Selv om det i nettbutikken kan se ut som vi er utsolgt, er det fortsatt mulig at vi kan levere varer. Har du ikke tilgang til nettbutikk? Ta kontakt med oss for veiledning.

Supportavdelingen på mobil får mange henvendelser vedrørende viderekoblinger av samtaler samt nye oppsett av sentralbord-løsninger.
Vi er klare for å hjelpe deg så ta kontakt.  Har du supportavtale er dette inkludert i avtalen. Tilsvarende opplever vår supportavdeling på IT stor pågang på oppsett av hjemmekontor-løsninger samt videomøter. Vi vil som alltid gjøre alt som står i vår makt for å opprettholde en så høy grad av service som mulig. Det viktigste er imidlertid at vi som nasjon får bukt med viruset og at den nasjonale dugnaden lykkes. Liv og helse går foran alt og våre utfordringer settes så ledes i et mindre viktig lys.

Håper deres bedrift skånes mest mulig i denne vanskelige tiden vi alle står ovenfor. Ikke nøl med å ta kontakt om det er noe vi kan hjelpe/bistå dere med.

Mobit Fredrikstad
Dikeveien 32
1661 Rolvsøy

Kontaktperson

Erland Pettersen
Avdelingsleder
900 51 109
Send epost

Alle ansatte

Meny