Mobit Helsfyr – Oslo

Din lokale partner for mobile bedriftsløsninger i Oslo

Mobit Helsfyr har lang erfaring med leveranser av mobilkommunikasjon og hardware til små, mellomstore og store norske bedrifter. Kundetilpassete leveranse- og driftskonsepter forenkler hverdagen for større kunder med mange lokasjoner.


 

Vi har de siste årene utviklet oss fra å være en tradisjonell «mobilforhandler» til å bli en rådgiver og leverandør innen andre drifts- og kommunikasjonsplattformer slik som Mobilt sentralbord, Office 365, Teams, samt MDM (Mobile Device Management) for å nevne noen.

Vi tar hånd om din IT drift. Ved å utvikle stadig bedre og mer brukervennlige skytjenester, skal vi gi bedrifter og organisasjoner IT-drift som er kostnadseffektiv, fleksibel og fremtidsrettet. Vårt driftssenter kombinerer gode skyløsninger med trygg drift og support som sikrer våre kunder de løsninger og avtaler de har behov for.

Med kvalitetssikret leveranse, god organisatorisk implementering og stabil og trygg drift sikrer vi våre kunder et langsiktig partnerskap. Dette gjør oss til en totalleverandør for bedriften med vår lokale tilstedeværelse. Les mer om våre mange fornøyde kunder her.

Ta kontakt med oss i dag for et uforpliktende møte hvor vi sammen kan se på hvordan vi kan effektivisere deres hverdag.


Åpningstider:

Mandag til torsdag: 8:00 – 16:30.

Fredag 8:00 -16:00.

Mobit Helsfyr – Oslo
Karoline Kristiansens vei 5
0661 Oslo

Kontaktperson

Robert Bay
Daglig leder
950 87 002
Send epost

Alle ansatte →

Meny