Mobit Lister

Mobit Lister er et IT-selskap lokalisert i Flekkefjord og har 14 ansatte. Kjernevirksomsomheten er utvikling og drift av mobil kommunikasjon og IT-løsninger for bedriftsmarkedet. Vi betjener i dag bedriftskunder med kontorer over hele verden, hvor hele eller deler av IT-løsningene driftes fra eget datasenter i Flekkefjord, Microsoft Azure eller i kundens lokaler. Vi tilbyr forretningskritiske sky- og på stedet tjenester for neste generasjons IT-løsninger.

Som forhandler i Mobit er vårt mål å gjøre din hverdag enkel, oppdatert og problemfri. Det skal vi gjøre ved å tilby de digitale verktøyene du trenger, fra mobiltelefoner til møteromsutstyr og IT driftssystemer. Ikke minst kan vi bidra med å sørge for at alt fungerer sømløst sammen.

Vi har sertifiserte rådgivere innen de ulike fagområdene, og vi har flere leverandører innen alle kategorier. Det betyr at vi alltid vil ha alternativer å spille på, noe som vil være en fordel når vi skal skreddersy løsningen for deg. Hos oss er god oppfølging og service en selvfølge. Det er noe alle sier, men vår lokale tilstedeværelse gjør at vi kan stille opp og levere raskere enn de fleste.

Slik sørger vi for at du får det du trenger for å dekke bedriftens behov både i dag og fremover.

Ta kontakt med oss, så tar vi en prat om hva vi kan gjøre for deg!

Mobit Lister
Lasta 50
4400 Flekkefjord

Kontaktperson

Eirik Grønsund
Daglig leder
901 14 554
Send epost

Alle ansatte →

Meny