Videoløsningen som viser alt

Gi det digitale møterommet liv med Jabra PanaCast

Videoløsningen som viser alt

Verdens første intelligente 180° 4K videoløsning

Alle skal med! Intelligent zoom oppdager hvor menneskene er, og justerer visningen automatisk for å inkludere alle i rommet, mens Vivid HDR automatisk optimaliserer videokvaliteten under et bredt spekter av lysforhold. Dette gjør at PanaCast passer spesielt godt til små møterom.

Jabra PanaCast har 3 kamera med 13 megapiksler og patentert teknologi for videosammenføyning i sanntid. Dette gir en mer naturlig og inkluderende 180° visning av møterommet. Jabra PanaCast er verdens første 180° Panoramic-4K plug-and-play-videoløsning og er den perfekte partneren for Jabra Speak-serien med en uovertruffen kombinasjon av krystallklar lyd og Panoramic-4K-video.

Dette systemet er den eneste USB-løsningen i sitt slag som er tilgjengelig på markedet i dag. Plug-and-play-teknologi gjør enheten utrolig enkel å sette opp og bruke; bare koble enheten til datamaskinens USB-port, og så er den klar til bruk!

Med sertifisering for Microsoft Teams og kompatibilitet med alle ledende lyd- og videokonferanseløsninger kan teamet ditt alltid samarbeide, uansett hvor de er, og hvilket utstyr de bruker.

Nå er tiden inne for å samarbeide med det hele og fulle bildet uten blindsoner, for når vi ser hele bildet, hører vi også hele historien.

Inkluderende møter

Panoramic-4K-video ved bruk av 3 kameraer med 13 megapiksler og patentert videosammenføyning i sanntid for 180° dekning og en mer naturlig visning av møterommet. Den perfekte partneren for rik Jabra Speak-lyd.

Intelligent videoteknologi

Intelligent zoom inkluderer automatisk alle i samtalen, mens Vivid HDR sikrer den beste videoopplevelsen, selv under vidt varierende lysforhold.

Øyeblikkelig samarbeid

Plug-and-play-teknologi lar deg samarbeide med andre raskt og enkelt, og gir problemfri video og lyd til møterommet.

Allsidig kompatibilitet

Kompatibelt med alle ledende video- og lydkonferanseløsninger. Sertifisert for bruk med Microsoft Teams og fungerer med Zoom, Cisco Webex og mange flere.

Perfekt for små møterom

Vekk møterommet til liv i dag med dyp, høyoppløst Panoramic-4K-video

Jabra PanaCast

Jabra Speak 710

  • 180° synsfelt
  • 3 kamera
  • 2 innebygde mikrofoner
  • Opptil 6 personer
  • Bærbbar (trådløs og USB)
  • Passer til tale og musikk

Spesifikasjoner

Meny