Akkurat nå er Galaxy Buds Pro inkludert

  1. Hjem
  2. Kampanjer
  3. Akkurat nå er Galaxy Buds Pro inkludert

Få en maksimal lydopplevelse med de trådløse hodetelefonene Galaxy Buds Pro – som akkurat nå er inkludert når du kjøper valgfri Galaxy S20 FE. Gjelder bare t.o.m. 26. desember 2021.


Alt du ønsker, for å gjøre det du elsker

Galaxy S20 FE har S20-seriens viktigste og mest verdsatte funksjoner
– verken mer eller mindre, slik at flere kan oppleve en virkelig premium-mobil. Her får du med vårt innovative kamera med kapasitet til profesjonell kreativitet og deling på høyt nivå. Med tredobbelte kameraer, 30x space zoom og 3x optisk zoom sammen med eksepsjonell lysfølsomhet, er mulighetene for å skildre verden og dele resultatene uendelige. Dag som natt.

120 Hz-skjermen oppdateres lynraskt, noe som merkes spesielt ved gaming og streaming, med knivskarp nyansert og stabil flyt. Et liv med mye innhold krever et kraftig batteri: det som er i Galaxy S20 FE varer i nesten ett døgn. Med Galaxy S20 FE 5G¹ koblet til 5G-nettet blir nedlastingen lynrask. Flott design i en bred eksklusiv fargeskala gir innovative funksjoner den ekstra dimensjonen.


Trygg med Samsung Knox

Din Galaxy S20 FE har Samsung Knox som beskytter dine verdifulle og personlige minner. Alle filmer, bilder, filer og data. Her er sikkerheten innebygd i flere lag, fra maskinvare til programvare, slik at bare du har tilgang til det som er ditt.

Utholdende

Galaxy S20 FE har et kraftfullt batteri på 4500 mAh. Men det er ikke bare de store batteriene som gir utholdenhet – både lagringskapasitet og prosessor er mer effektive slik at strømforbruket blir ytterligere redusert. Galaxy S20 FE har naturligvis også vår nyeste hurtigladeteknologi, der 30 minutters lading fyller batteriet over 50%.

Kraft til å vinne, jobbe og tenke

Med Galaxy S20 FE får du kraften til å kunne bli en vinner i krevende spill. Kraften er også nyttig for krevende arbeid eller når du vil kjøre mange programmer samtidig.

Samsung
Meny
Meld deg på vårt nyhetsbrev