MacBook Pro. Får jobben gjort. Proff tvers igjennom.

  1. Hjem
  2. Kampanjer
  3. MacBook Pro. Får jobben gjort. Proff tvers igjennom.

Endelig er MacBook Pro 16″ her med Apple sin egen M1 chip. Ikke nok med det, Apple har også lansert MacBook Pro 14″. Bestill din MacBook Pro nå!

Nye MacBook Pro gir banebrytende ytelse, så hele teamet kan yte sitt beste. Velg kraftige M1 Pro eller enda kraftigere M1 Max for å gi superkrefter til profesjonelle arbeidsflyter. Batteritiden er helt utrolig,¹ og med en imponerende 14- og 16-tommers Liquid Retina XDR-skjerm og en rekke porter til profe­sjonell bruk kan teamet ditt gjøre mer enn noensinne med MacBook Pro.²

Gjør Macen din mer personlig.

Velg prosessor, grafikkprosessor og minne, og tilpass Macen etter dine behov. Så du får nøyaktig det du trenger – fra aller første stund.

macOS Monterey. Høy ytelse møter «hei, folkens».

Med macOS Monterey kan du holde kontakten med andre, dele og være kreativ som aldri før. Utvid arbeidsområdet ditt ved å koble MacBook til en iPad – eller mer enn én av hver – og kontroller alle med bare ett tastatur, én mus og én styreflate. Automatiser komplekse oppgaver med Snarveier. Del skjermen, se sammen eller samarbeid i FaceTime. Og surf i den beste utgaven av Safari til nå. Når du trenger å konsentrere deg, kan du bruke Fokus til å filtrere hvilke personer og apper som kan nå deg.

Magi i ny komposisjon.

Her er splitter nye AirPods. Med romtilpasset lyd som plasserer lyden rundt hele deg,* Adaptiv EQ som justerer musikken etter øreformen din og lengre batteritid.** De er svette- og vannbestandig, og leverer en opplevelse som rett og slett er magisk.***

Ta kontakt med din nærmeste Mobit forhandler for å få kjøpt nye MacBook Pro og AirPods!

Apple Autorisert forhandler
Meny
Meld deg på vårt nyhetsbrev