Forhåndsbestill nå – Få Sony hodetelefoner med på kjøpet!

  1. Hjem
  2. Kampanjer
  3. Forhåndsbestill nå – Få Sony hodetelefoner med på kjøpet!

Ny telefon med hodesett på kjøpet?

Xperia 10 IV kombinerer stor batterikapasitet med superlett design som ligger godt i hånden, og er vannbestandig. Xperia 10 IV er den perfekte følgesvennen i hverdagen. Med et trippelobjektivkamera kan du enkelt ta vakre bilder og videoer, mens den lyse 21:9 OLED-skjermen og høyoppløselig lyd gjør underholdningen mer oppslukende. Frem til 20.06.2022 har du muligheten til å skaffe deg Sony Xperia 10 IV med et headset til en verdi av 2000,- på kjøpet!

Et stort og kraftig batteri i et lett og kompakt design

Å ha Xperia 10 IV i livet handler om maksimal glede og minimal innsats. Håndtilpasset og kompakt, er det verdens letteste 5G-smarttelefon med et batteri med stor kapasitet på hele 5000 mAh.¹

Slitesterk, vann- og støvbestandig

Med IP65/68 vann- og støvbestandighet², er Xperia 10 IV skapt for hverdagen. Så du kan bruke den uten bekymringer, enten du er ute og løper eller slapper av på en strand. Xperia 10 IV-skjermen bruker Corning Gorilla Glass Victus, det sterkeste Gorilla-glasset til nå –  med forbedring i både fall- og ripeytelse.

Fantastisk farge og kontrast

Den 21:9 brede OLED-skjermen er enda lysere enn den forrige modellen og gjengir fantastiske bilder med levende farger og ekte svartfarger. Med utgangspunkt i Sonys mangeårige TV-ekspertise, optimaliserer den unike TRILUMINOS DISPLAY for mobil skjermen for filmvisning, og gjengir utsøkte, levende bilder.

eSIM og rask 5G-tilkobling

Med PDX-225 har du et bredere utvalg av operatører som tilbyr bekvemmeligheten av eSIM-støtte. Og hvis du bruker et tradisjonelt SIM-kort eller et SD-kort, kunne det ikke være enklere å få tilgang. En rask 5G-tilkobling åpner for en verden av muligheter, slik at du kan glede deg over kompromissløse nedlastninger av høy kvalitet og sømløs streaming – selv av høyoppløselige filer.

Hvordan mottar jeg mine hodetelefoner?

Sony
Meld deg på vårt nyhetsbrev