Galaxy A52 | A72 – Lanseringstilbud

  1. Hjem
  2. Kampanjer
  3. Galaxy A52 | A72 – Lanseringstilbud

A for nye krystallklare perspektiver

Når et kamera er mer enn et kamera. Galaxy A72 er utstyrt med fem skarpe kameraer som samarbeider og hjelper deg med å ta enda bedre bilder og filmer. Hovedkameraet på 64 MP og optisk bildestabilisering gir knivskarpe bilder, også under dårligere lysforhold. Makrokameraet fanger det lille i det store og åpner en helt ny verden.

Ta et bilde – få flere pluss et filmklipp – Single Take skaper helt nye forutsetninger for å fange livet slik du ser det. 3x optisk zoom bringer deg nærmere med krystallklar oppløsning, og med 30x Space Zoom kommer du så nær at du oppdager detaljer som du kanskje gikk glipp av da du tok bildet.

Velg ut dine favorittbilder på den 6,7″ store Super Infinity-O sAMOLED-skjermen med 90 Hz oppdateringsfrekvens, som gjengir farger på en naturlig måte og ikke er begrenset av rammer.

Det beste kameraet er det som du har med deg. Med det kraftige batteriet på 5000 mAh er du alltid klar for nye bilder og opplevelser, og hurtigladeren gir kortere ladetider enn noen gang, slik at du snart er ute igjen og fanger verden slik du ser den.

A for en rask og pålitelig følgesvenn

Samsung Galaxy A52 5G er alltid med og klar for å gjøre ditt oppkoblede liv smartere og morsommere¹. Rask, kraftfull og med et ytre som både tåler å vises frem og være med overalt, alltid – Galaxy A52 5G er ekstra forsterket for å tåle vann og støv². Og med et kraftig batteri er du alltid klar for nye opplevelser.

Fotografer, film, spill – med den sylskarpe skjermen på 6,5″ blir alt like bra som det er tenkt. Fire kameraer på baksiden gjør det mulig å fange verden fra din vinkel. Fokuser på detaljene eller zoom ut for å få med hele bildet slik du ser og ønsker å vise det frem. Kameraene er mykt integrert i designen, og du kan velge mellom fire forskjellige farger: Awesome Black, Awesome White, Awesome Violet og Awesome Blue.

Glem forsinkelse og lange ladetider, og ta spillingen til et helt nytt nivå. Med en AI-basert Game Booster blir opplevelsen raskere og smidigere. Last ned, stream eller ha videosamtaler i høyeste hastighet med 5G. Og når telefonen trenger lading, sørger hurtigladeren for at du snart er på banen igjen.

Hvordan får jeg Galaxy Buds+ for 499 kr?

Samsung
Meny
Meld deg på vårt nyhetsbrev