Jabra Evolve2 30 – hold deg produktiv

  1. Hjem
  2. Kampanjer
  3. Jabra Evolve2 30 – hold deg produktiv

Konstruert for å holde deg produktiv. Lett, bærbar, pålitelig, komfortabel.

Det er på tide å komme videre med den nye standarden for profesjonalitet. Fra åpent kontor til åpen planløsning, åpner Evolve2 30 dører til forbedret komfort, sømløst samarbeid og øyeblikkelig konsentrasjon hvor som helst, uansett hvor du er, og uansett hvordan du jobber. Jobb smartere med nye Jabra Evolve2 30.

Tydelige, samarbeidende samtaler.

Når du jobber fleksibelt, må du vite at du kan bli hørt tydelig uansett hvor du er. Vårt avanserte lydsystem med to mikrofoner fanger stemmen din samtidig som den analyserer og reduserer støyen rundt deg, og oppfyller Microsoft Open Office-kravene. Den perfekte måten å få frem poenget ditt på, og sikre at selv den minste nyansen ikke går tapt. Evolve2 30 får hver samtale til å telle.

Enkel lytting.

Når tiden er viktig, er lyd av god kvalitet viktig. Med våre profesjonelle 28 mm høyttalere og et avansert digitalt brikkesett, leverer Evolve2 30 eksepsjonell lydkvalitet. Så uansett om du tar en viktig samtale eller lytter til musikk mens du jobber, kan du glede deg over flott lyd som er konstruert for moderne arbeid. Det har aldri vært enklere å holde kontakten.

Hysj … vi jobber.

Leter du etter en måte å få øyeblikkelig fred og ro på? Evolve2 30 er spesielt designet for å levere bærbar konsentrasjon, med støyisolerende øreputer med minneskum og et banebrytende vinklet øreproppdesign. Med disse lette hodetelefonene i PC vesken er du bare et sekund unna samtaler. Tilgjengelig konsentrasjon hvor som helst er den nye standarden.

Meld deg på vårt nyhetsbrev