Kjøp nye Galaxy S21 FE nå – Få med Galaxy Buds Live!

  1. Hjem
  2. Kampanjer
  3. Kjøp nye Galaxy S21 FE nå – Få med Galaxy Buds Live!

Endelig er den her, nye Galaxy S21 FE! Med mer kraft enn din bedrift kan drømme om. Galaxy S21 FE er utstyrt med Samsungs hittil raskeste og kraftigste prosessor – på bare 5 nanometer. Frem til 30. Januar kan du få med Galaxy Buds Live gratis på kjøpet av en Galaxy S21 FE. Bestill nå for å sikre deg eksemplarer av denne premiumtelefonen!


Smartere premium er lett å bli glad i

Nå blir flere av Samsungs nyeste og beste innovasjoner mer tilgjengelige. Galaxy S21 FE er nemlig utviklet med utgangspunkt i premiumfavorittene fra Galaxy S21-serien, og leveres med funksjoner og egenskaper som er viktige for mange. For eksempel et skikkelig skarpt trippelkamera og et selfiekamera på hele 32 MP. Dessuten nye, smarte AI-funksjoner som gjør det enda enklere å oppnå profesjonell kvalitet på både bilder og filmer.

120Hz endrer hele følelsen

S21 FE har også en av Samsungs aller beste 120 Hz-skjermer med innebygd intelligens, med en høy og dynamisk oppdateringsfrekvens som revolusjonerer følelsen enten du sitter i videokonferanse eller leser nyheter. Og det kraftige 4500 mAh-batteriet holder hele dagen¹ – også med 5G².

Ikonisk design

I likhet med S21-serien for øvrig har S21 FE en moderne og ikonisk design med gjennomtenkte detaljer, for eksempel det integrerte kamerahuset. I tillegg er den veldig slank: Bare 7,9 mm, for en enda bedre opplevelse. Og for at du skal slippe å bekymre deg for litt vann, er den IP68-klassifisert.3

Smartere premium

Resultatet er altså lett å bli glad i: En mobil med funksjonene som du verdsetter høyest – der du ikke trenger å betale for mer enn nettopp det.

Vi kaller det smartere premium.

Samsung
Meny
Meld deg på vårt nyhetsbrev