Forhåndskjøp Sony XPERIA 1 III

  1. Hjem
  2. Kampanjer
  3. Forhåndskjøp Sony XPERIA 1 III

Hastighet og mer

Xperia 1 III kombinerer sin forgjengers AF-hastighet med ny optikk som når opp til 105 mm. Sammen med den forbløffende 4K HDR OLED-skjermen med 120 Hz oppdateringsfrekvens¹, og eksepsjonell lyd- og spillopplevelse, er dette en smarttelefon som overgår alle forventninger.

Bestill nå – og få Sony hodetelefoner til en verdi av kr 2.300,- med på kjøpet*

Profesjonell teknologi fra Alpha-kameraer

Xperia 1 III ble utviklet sammen med ingeniørene bak de nyeste kameraene i Alpha 9-serien, kjent for sin bransjeledende autofokusteknologi, og med innspill fra profesjonelle fotografer som hjalp til med å stille inn teknologien og foredle fotograferingsopplevelsen og resultatene. Viktige funksjoner inkluderer rask AF i alle de tre kameraene samt sanntidssporingsteknologi for nøyaktige bilder av motiver i bevegelse. Xperia 1 III gir deg den beste lytteopplevelsen med Sony´s unike lydteknologi og 3,5 mm jack utgang.

Fire allsidige objektivalternativer slik at du kan slippe kreativiteten løs

Utvid dine kreative muligheter med fire allsidige objektiver i et tredobbelt kamera og rask, nøyaktig AF på tvers av alle kameraer. Takket være Dual PDAF-sensorene holder kontinuerlig AF fokus på motiver i bevegelse, mens Sonys unike telefotosystem støtter rask AF selv ved utvidede fokallengder.

Hvordan mottar jeg mine hodetelefoner?

Sony
Meny
Meld deg på vårt nyhetsbrev