Telenor Bedrift

  1. Hjem
  2. Kampanjer
  3. Telenor Bedrift

Telenor Norge AS er landets største leverandør av tele- og datatjenester. Via Telenor sitt mobilnett og fastnett leverer de tjenester innen telefoni, bredbånd og kabel-tv til privat- og bedriftskunder over hele landet. Mobit tilbyr bedriftsløsninger fra Telenor, og er den eneste landsdekkende partneren i bedriftsmarkedet. Snakk med en av våre forhandlere for detaljer om tjenstetilbud som Mobit kan tilby.


Telenor raskest på 5G i Norge

Telenor har for andre år på rad blitt kåret til å ha det raskeste 5G-nettet i Norge, ifølge resultater fra Ookla® Speedtest®. Telenor har passert 8.500 basestasjoner, og selskapets nett er i ferd med å oppgraderes til 5G landet over.

Velg riktig mobilabonnement til bedriften

Telenor tilbyr en rekke mobilabonnementer tilpasset bedrifter. Hvilke abonnement passer din bedrift?

Telenor mobilabonnement

Fiber og Bredbånd fra Telenor

Telenor sitt suverene mobilnett i verdensklasse gir din bedrift det beste utgangspunktet for moderne trådløst bredbånd over mobilnettet.

Telenor fiber og mobilt bredbånd

Sikkerhet

Sikkerhetsrisikoer som e-postsvindel, phishing/digital snoking, løsepengevirus, datainnbrudd/hacking, DDoS-angrep/tjenestenektangrep, samt bedrageri øker i omfang. Derfor jobber Telenor hver dag for å finne løsninger og skape tjenester som sørger for å at du får en trygg bedrift.

Telenor sikkerhet

Mer fra Telenor

Telenor
Meld deg på vårt nyhetsbrev