Vi alle trenger litt ekstra plass nå.

  1. Hjem
  2. Kampanjer
  3. Vi alle trenger litt ekstra plass nå.

Å sitte tett er ikke aktuelt på en stund, så det er på tide å vurdere hvordan møter arrangeres. Når man har behov for å sitte sammen og samtidig holde avstand er et kamera med 180° visning verktøyet du trenger.

Med tre 13-megapikselkameraer og teknologi for videofletting i sanntid gir Jabra PanaCast vegg-til-vegg-dekning med førsteklasses bildekvalitet. Dermed inkluderes alle i bildet og sitter på trygg avstand.

PanaCast – sitt sammen uten å sitte tett.

Fungerer med alt, overalt.

Jabra PanaCast fungerer med alle ledende video og audio-konferanseløsninger, og er sertifisert for bruk med Microsoft Teams og Zoom. Vær sikker på at teamet ditt kan lett kommunisere og samhandle, uansett hvilket utstyr de bruker.

Ta det møtet der du er

Når du har riktig utstyr, kan møterommet være hvor som helst. PanaCast lar deg holde tritt med møtene dine uansett hvor du jobber fra, om det er fra hytten, hjemmet ditt eller på kontoret.

PS: Tilbudet gjelder kun til 30. juni

Bestill ditt møterom nå –   To go!

En takeaway møte-opplevelse som alltid er klar når du trenger den.

Vi mener at du skal ha muligheten til å ha gode møte-opplevelser uansett hvor du er. Derfor får du nå med en gratis Speak 710 på kjøpet for hvert kjøp du gjør av den intelligente videokonferanse løsningen, Jabra PanaCast. Og det blir bedre! Vi belaster deg ikke en gang for frakt. Et møterom du bare kan pick up and go with. Hvor god service er ikke det?

Hvordan får du tilbudet?

↓ Last ned mer info om tilbudet her ↓

Meny
Meld deg på vårt nyhetsbrev