Ledige stillinger

Sandefjord
Publisert 1 måned siden

Stillingen innebærer stor grad av kundekontakt og det er derfor viktig at du er serviceinnstilt, selvstendig og må kunne ta ansvar

Les mer

Sandefjord
Publisert 2 måneder siden

Wenma AS (Mobit Sandefjord) er i sterk vekst innen alle våre forretningsområder og vi søker derfor en salgs- og produktsjef innen IT som vil ha et merkantilt og organisatorisk ansvar for vår it avdeling. Avdelingen består i dag av en teknisk leder, to konsulenter og to lærlinger.

Les mer

Porsgrunn
Publisert 9 måneder siden

Er du interessert i å arbeide hos en ledende aktør i bedriftsmarkedet innenfor mobil, IT og betalingsløsninger? Har du evnen til å jobbe målrettet med høyt aktivitetsnivå? Da kan det være nettopp DEG vi ser etter!

Les mer

Vi søker en ambisiøs og selvgående person som vil få en nøkkelrolle innenfor salg og rådgivning. Hvis du brenner for å gi kunden de best tilpassede løsningene basert på fremtidsrettet teknologi, kan du være den vi ser etter.

Les mer

Hvis du er både oppegående og selvgående, og samtidig brenner for elektroniske dingser og ny teknologi, kan du være den vi ser etter. Hos oss får du nemlig selvstendig ansvar for at kunden alltid får de best tilpassede løsningene basert på fremtidsrettet teknologi.

Les mer

Flekkefjord
Publisert 1 år siden

Vi søker etter en selger som brenner for å gi eksisterende og nye kunder de best tilpassede løsningene basert på en fremtidsrettet teknologi. Er du selvstendig, serviceorientert og har erfaring fra salg og rådgivning i bedriftsmarkedet vil vi gjerne at du blir en del av teamet vårt.

Les mer

Levanger
Publisert 1 år siden

Vi søker ny bedriftsrådgiver / salgskonsulent som vil få en nøkkelrolle innenfor salg og kunderådgivning.

Les mer

Jessheim
Publisert 2 år siden

Vi søker bedriftselger som kan jobbe selvstendig. Vedkommende må også kunne ta del i andre arbeidsoppgaver i bedriften som er nødvendige for at bedriften skal kunne ha en sunn økonomi.

Les mer

Bergen
Publisert 2 år siden

Er du ambisiøs, resultatorientert og motivert for å lykkes i en bransje i rask utvikling, så har vi ledig kontorplass til deg. Vi jobber med markedsledende produkter og løsninger innen kommunikasjon og IT. Målgruppen er små- og mellomstore bedrifter.

Les mer