B2B Bedriftsrådgiver/selger

Porsgrunn
Publisert 5 måneder siden

Mobit Porsgrunn er en del av Norges største forhandlerkjede med fokus på mobil, IT, digitalisering for bedriftsmarkedet. Vårt kundeløfte er å gjøre den digitale hverdagen enkel, oppdatert og problemfri for våre kunder. Vi er den eneste uavhengige og landsdekkende aktøren som tilbyr tjenester og nett fra både Telenor, Telia og Nortel. Vår kjernevirksomhet er salg og drift av mobilkommunikasjon samt ITløsninger for bedriftsmarkedet.

Er du interessert i å arbeide hos en ledende aktør i bedriftsmarkedet innenfor mobil, IT og betalingsløsninger? Har du evnen til å jobbe målrettet med høyt aktivitetsnivå og ikke redd for oppsøkende salg? Da kan det være nettopp DEG vi ser etter!

Arbeidsoppgaver

Du vil som selger/bedriftsrådgiver hos oss få ansvaret for sin egen kundeportefølje gjennom å kontakte aktuelle kunder, booke møter, leveranse av produkter og tilpassede løsninger og utvikle gode og langsiktige relasjoner med kundene.

Ønskede kvalifikasjoner

Det viktigste vi ser etter er din innstilling til å lære og utvikle deg. Har du i tillegg et høyt aktivitetsnivå, er strukturert, selvstendig, uredd og har et klart ønske om å lykkes som selger – så kan du være rett person for jobben. Relevant kunnskap/kompetanse innen Mobil/IT og/eller erfaring fra B2B salg er en fordel, men ikke et krav. For øvrig må du ha Førerkort kl. B , samt snakke og skrive flytende norsk.

Vi tilbyr

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, godt arbeidsmiljø, opplæringsprogram/kompetansebygging og en utfordrende og variert hverdag. Oppstart etter avtale.

Søknad og CV sendes til: stig.magne.johnsen@mobit.no

For nærmere informasjon om stillingen, ta kontakt med Stig Magne Johnsen på Tlf. 92897888

 

Stillingsdetaljer

StillingskategoriMobit Porsgrunn

Søk online

Et gyldig telefonnummer er påkrevd.
En gyldig e-post er påkrevd.