Bedriftsrådgiver

Mobit Levanger AS

Levanger
Publisert 1 år siden

Vi søker ny bedriftsrådgiver / salgskonsulent

Vi søker ny bedriftsrådgiver / salgskonsulent som vil få en nøkkelrolle innenfor salg og kunderådgivning.

Vi er på jakt etter nye talenter som er i stand til å selge løsninger og rådgivning til private og offentlige virksomheter. Av personlige egenskaper legger vi vekt på evne til høy servicegrad, sterkt kundefokus, høyt aktivitetsnivå og et klart ønske om å lykkes som selger i en fremtidsrettet bransje.

I samarbeid med kjeden og våre partnere tilbyr vi nødvendig opplæring, salgsstøtte og et aktivitetsprogram som hjelper deg i gang.

Vi tilbyr fast ansettelse, konkurransedyktige betingelser med fastlønn og provisjon etter avtale, opplæring og utviklingsmuligheter, profesjonelt fagmiljø med engasjerte kollegaer.

Det er et krav om at du snakker og skriver flytende norsk, behersker engelsk godt og må ha førerkort klasse B.

Ønsker du å vite mer om mulighetene og komme i betraktning ber vi om at du sender en cv og kortfattet søknad til daglig leder på toringe.jensen@mobit.no innen 1. september då.

For mer informasjon kan du også kontakte daglig leder Tor Inge Jensen på 91 78 79 51.

Alle henvendelser vil bli behandlet fortrolig.

Om Mobit Levanger AS

Mobit Levanger AS (tidligere Nortec Levanger AS) er en av regionens største leverandører av markedsledende produkter og løsninger innen kommunikasjon og IT til bedrifter. Vi holder til i nye lokaler i Moafjæra 6 på Levanger.
Mobit Levanger er en del av Mobit-kjeden, som er den største landsdekkende it- og mobilkjeden i Norge med en omsetning på over 2 milliarder kr.

Stillingsdetaljer

StillingskategoriMobit Levanger
VarighetFast
Søknadsfrist1. oktober 2019
KontaktpersonTor Inge Jensen
StillingstittelBedriftsrådgiver

Søk online

Et gyldig telefonnummer er påkrevd.
En gyldig e-post er påkrevd.