Bedriftsrådgiver søkes!

Jessheim
Publisert 8 måneder siden

Motiveres du av penger…?

….så kan det hende vi burde ta en prat sammen(!), men før du sender en søknad er det supert om du tar deg tid til å lese resten av stillingsannonsen.

Som stillingstittelen sier så søker vi nå etter bedriftsrådgivere til vår avdeling på #2050 Jessheim. I motsetning til mange aktører der ute så er våre ansatte Bedriftsrådgivere med stor B, for vi er ikke kun ute etter å selge produktene til “en utfordrer”.

(Lets face it: hvis du er ansatt hos X for å selge X så er du pr. definisjon “kun” en selger! – punktum. NB. Vi elsker selgere, beklager digresjonen – les gjerne videre.)

Litt om jobben:

Som Bedriftsrådgiver i Mobit er det DIN jobb å finne ut om dine kunder (både eksisterende og nye) har de beste løsningene for sin bedrift. Veldig få bedrifter har identisk behov – men vi har alternativene på plass som gjør at du kan ta rollen som en ekte Bedriftsrådgiver.

Som medlem i Norges ledende forhandlerkjede kan vi tilby blant annet; Telenor, Telia, Nortel, Globalconnect, Altibox, Microsoft, Mytos og veldig mye mer…

  • Du har med andre ord en rikholdig meny å tilby dine potensielle kunder.

Våre kunder setter pris på å ha ett kontaktpunkt, og en totalkunde hos oss har gjerne både telefoniløsning, internettløsning, Microsoft365, og wifi-løsning satt opp fra oss – samt at de kjøper all hardware fra oss. Alt fra mobiltelefon til pc, rekvisita og tilbehør – og DU kan levere alt dette til kundene du signerer.

Hvis vi koker det ned så handler det om å selge løsninger og produkter fra alle våre leverandører. Fra vårt kontor på Jessheim betjener vi hele Romerike – men strekker oss over hele landet når det er nødvendig eller ønsket.

Din jobb er altså å bygge din egen portefølje av bedriftskunder.

Ditt hovedverktøy har du allerede, og den sitter vanligvis (men ikke nødvendigvis alltid) plassert ca. midt under nesa. – Kjeften din må funke, for du må tørre å ta kontakt med – og snakke med mennesker.

Vi har tidligere hatt som krav at man må være god på å drikke kaffe, men vi velger nå å søke enda bredere, og inviterer denne gangen også dere som ikke liker kaffe til å søke på stillingen.

– Kurs i kaffedrikking settes opp ved ønske og behov, men er altså ikke lenger obligatorisk.

Vi håper som nevnt at du motiveres av penger, for som ansatt hos oss får du nemlig bestemme lønn selv. (hallo!?)

På Mobit Jessheim belønner vi resultater godt. Lønnspakken inkluderer enkelt og greit en av markedets mest generøse provisjonsordninger.

Det hele er basert på en fryktelig enkel formel: mer innsats = mer lønn.

Hos oss kan du forvente å få:

* Penger inn på din private konto minst èn gang i måneden.

* Vafler hver Fredag – hvis du lager/steker dem!

* Skrivebord med tilhørende lokaler på Jessheim

* Pensjonsordning

* Norges kjedeligste kollegaer

Den vi søker må være ambisiøs, resultatorientert, og ikke minst veldig motivert for å lykkes.

Vi forutsetter at du skriver og snakker flytende Norsk, og du bør også hate å tape.

Hvis du aldri taper så vil opplæring definitivt bli gitt i dette.

PS! Søkere med B2B-erfaring og førerkort får lov til å snike i køen.

Hvis du nå har lest hele denne annonsen uten å bruke Google Translate og sitter og tenker at du hadde passet utrolig godt inn blant Norges kjedeligste kollegaer(?) – så håper jeg du orker å sende oss en søknad.

Vi oppfordrer alle til å lage en søknadstekst. Gode attester og CV er bra, og enda viktigere er at vi får et inntrykk av deg via søknaden.

Spørsmål? Kontakt Lasse Bergan på mail:

Mail: lasse.bergan@mobit.no

Om arbeidsgiveren

OfficeLink Mobil og IT AS eier og drifter 4 Mobit-avdelinger i Norge. Mobit Kalbakken, Mobit Jessheim, Mobit Fossegrenda og Mobit Bodø. Vi tilbyr komplette kommunikasjons- og IT-løsninger til hele bedriftsnorge. Vi er en del av OfficeLink AS, en solid bedrift med mer enn 15 år på baken og over 60 ansatte.

Stillingsdetaljer

StillingskategoriMobit Jessheim

Søk online

Et gyldig telefonnummer er påkrevd.
En gyldig e-post er påkrevd.