Har du kjennskap til radiokommunikasjon, teknisk salg og IT?

Stavanger
Publisert 1 år siden
Mobit Åsen (Tidligere Rumag Kommunikasjon) er på jakt etter en person som har interesse for radiokommunikasjon og IT. Vi har store vekstambisjoner innen telekom – IT og radiokommunikasjon til bedriftsmarkedet, og stillingen vil være sentral i å videreutvikle vår solide posisjon i Stavanger regionen.
 

Stillingen er variert og krever en allsidig person som kan drive teknisk support av radiokommunikasjon og IT til eksisterende og nye kunder. Stillingen er selvstendig og vil også bestå av kundebesøk – utarbeide tilbud av gode tekniske løsninger – installere og drifte – være en teknisk ressurs i kundemøter og gjerne sammen med våre selgere. Programmere og klargjøre løsningene på radio og IT i nært samarbeid med våre samarbeidspartnere på drift.

Det er ønskelig at vedkommende søker har en kommersiell holdning – god kjennskap til radiokommunikasjon og forståelse av IT. Videre beherske norsk og engelsk skriftlig og muntlig samt ha teknisk bakgrunn og forståelse for IT, nettverk og IP.

Vi ønsker videre at du er ryddig, kreativ og evner å se tekniske løsninger og sammenhenger- du er trygg i møter med kunder og samarbeidspartnere – du jobber strukturert og planmessig og ikke minst er selvstendig og initiativrik.

Vi vil gi nødvendig opplæring men det grunnleggende og interesse for radiokommunikasjon og IT må være tilstede. Den rette vil få jobbe i en fremtidsrettet og spennende bransje med store utviklingsmuligheter.

Om arbeidsgiveren

Mobit Åsen er en del av den landsdekkende faghandler kjeden Mobit. Mobit Åsen som tidligere het Rumag Kommunikasjon leverer mobil, radio og IT løsninger til bedriftsmarkedet med hovedfokus på Rogaland. Selskapet Mobit Norge AS står for kjededriften mens den enkelte forhandler er tilknyttet som franchisetaker. Forhandlerne har en årlig omsetning på 2.1 mrd NOK og representerer sterke merkevarer som Telenor, Lenovo, Apple, HP, Motorola, Zodiac med flere i det norske markedet. Radiokommunikasjon er et voksende marked og Mobit Åsen har lang erfaring med å levere slike løsninger. Vi ligger sentralt til i signalbygget på Åsen der kunder kan besøke oss og se og ta på løsningene vi leverer og ikke minst god rådgivning.

Stillingsdetaljer

StillingskategoriMobit Åsen

Søk online

Et gyldig telefonnummer er påkrevd.
En gyldig e-post er påkrevd.