IT-konsulent

Oslo
Publisert 5 måneder siden

Vil du jobbe ved vårt nye sikkerhetssenter?

Som IT-konsulent ved vårt nye sikkerhetssenter får du tilgang til den nyeste teknologien innenfor MS365 sikkerhet og overvåkning!

Vi har etablert sikkerhetssenter (SOC) hos oss og ser at vi ganske raskt må øke kapasiteten vår i dette teamet. Vi skal jobbe for å forebygge sikkerhetsbrudd hos kundene våre på en enda mer profesjonell og proaktiv måte, ved hjelp av dyktige folk, de rette systemene og gode automatiserte prosesser.

Vi er nå på utkikk etter flere konsulenter som ønsker å dra ut til våre eksisterende kunder på Østlandet. Vi søker deg som er trygg i kommunikasjonen, selvstendig, faglig nysgjerrig og trives med en aktiv hverdag på farten.

Gjennom snart 40 år i IT-bransjen har AGS IT-partner alltid hatt fokus på å levere kvalitet. En del av dette er å ta vare på våre eksisterende kunder på best mulig måte.

Som en del av den moderne arbeidsplass er de fleste av våre kunder i skyen.

AGS IT-partner søker hele tiden de beste løsningene for SMB og har nå etablert et sikkerhetssenter (SOC) for denne målgruppen. Vi håper du har lyst til å bli en av våre spesialister på sikkerhetsløsninger i Microsoft365. Du har forhåpentligvis allerede startet med å bygge kompetanse på dette området.

Arbeidsoppgavene dine vil i hovedsak bestå av:

– Avtale og utføre service- og sikkerhetssjekker hos nåværende kunder.

– Ansvar for driftsovervåkning, proaktiv feilretting, oppdateringer, lisensrevisjon.

– Bidra til utvikling av sikkerhetssenteret sammen med teknisk team.

– Dokumentasjon og rapportering.

Dine kvalifikasjoner:

– Du har minimum fagbrev.

– Du har eller ønsker å ta sertifiseringer innen Microsoft 365.

– Du har litt erfaring fra kundesupport.

– Du har generelt god teknisk kompetanse.

– Interesse for utvikling innen IT-sikkerhet.

– Erfaring med å sette deg inn i ulike systemer.

– Du er utadvendt og vil trives med å reise ut til kundene våre i SMB markedet.

– God formuleringsevne i norsk muntlig og skriftlig.

AGS er stedet der mennesker og teknologi møtes! 

I AGS IT- partner verdsetter vi engasjement, initiativ, nysgjerrighet og ønske om utvikling. Du er opptatt av kompetanseutvikling og det er vi også! I tillegg til at du vil være en del av et spennende fagmiljø, tilbyr vi relevante sertifiseringer for at du til enhver tid skal være oppdatert på den nyeste teknologien.

I denne rollen skal du besøke små og mellomstore bedrifter, i ulike bransjer.  Det er naturlig for deg å opptre vennlig og uhøytidelig, men samtidig profesjonelt. Vi er en fremoverlent gjeng som jobber mot samme mål, og hvor kunden alltid er i fokus!

Vi er stolte av å ha et kjempegodt arbeidsmiljø her i AGS IT-partner. Vi har stor variasjon i alder, kompetanse og personligheter. Vi ønsker oss fortsatt flere jenter inn i tekniske roller. Vi har en oversiktlig organisasjon hvor du raskt får en viktig rolle og kan være med å påvirke.  I denne rollen vil du være en del på farten, men samtidig ha en tilhørighet i teknisk team.

Våre ansatte er vår viktigste ressurs! Følg oss gjerne i sosiale medier så får du et inntrykk av oss.

Arbeidssted vil være ved vårt hovedkontor i Horten, men du vil være mye på farten og disponere en av selskapets firmabiler i arbeidstiden. Kundebesøkene vil stort sett foregå innenfor normal arbeidstid på Østlandet.

Søknad sendes til Elin Rabe: elin@ags.no

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål til stillingen. Vi er spent på hvem som blir vår neste kollega og gleder oss til å høre fra deg!

Om arbeidsgiveren

AGS IT-partner er Microsoft Gold Partner, og har fått utmerkelsen «Årets Microsoft SMB- partner» 2 år på rad. Vi er en stolt og velkjent IT-leverandør i det norske markedet og er spesialister på SharePoint løsninger, Microsoft Dynamics CRM, Microsoft 365 med tilhørende sikkerhetsmoduler, Digital Markedsføring, Server- og hardwareløsninger, samt telefoniløsninger fra Nortel og Telenor.

Vår misjon er å inspirere bedrifter til å bruke smart og sikker IT som gir trygghet og bærekraft.

Vi ble etablert i 1983 og har med dette opparbeidet oss en unik kompetanse og erfaring gjennom mange år i bransjen. AGS opplever stor vekst og har i løpet av det siste året gått fra 30 til 40 ansatte.

Ta gjerne en titt på hjemmesiden vår hvis du ikke kjenner oss fra før – www.ags.no.

Stillingsdetaljer

StillingskategoriAGS

Søk online

Et gyldig telefonnummer er påkrevd.
En gyldig e-post er påkrevd.