Løsningsselger med ansvar for telefoni og møterom

Oslo
Publisert 5 måneder siden

AGS IT-partner har gjennom snart 40 år satset på fremtidsrettet teknologi. Vi har spesialisert oss på å levere og drifte IT- og telefoniløsninger til SMB-markedet, og er en del av Norges største forhandlernettverk Mobit.

Som de fleste andre selskaper i vår bransje, opplever vi stor vekst. Et av våre største fortrinn er de ansattes synlighet og mulighet til å påvirke. Vi satser derfor på organisk vekst, og fortsatt nærhet til ledelsen. I denne rollen vil du tilhøre avdelingen vår på Lysaker, som flytter inn i helt nye lokaler fra januar 2023.

Vi har i dag en avdeling i Bergen som er spesialister på telefoni og møterom og som også vil utføre backoffice oppgaver og gi teknisk støtte til denne rollen. Vi ser nå behov for å styrke vår tilstedeværelse innenfor dette forretningsområdet i Oslo-området, og søker en ambisiøs selger som kan ta ansvar for dette.

Hva bør du kunne, og hvordan ser hverdagen ut?

I denne rollen skal du arbeide med oppsøkende salg på mobil og møteromsløsninger i bedriftsmarkedet. Du skal aktivt kontakte eksisterende og nye kunder, dra i kundemøter, utarbeide tilbud og løsninger for kunde.

Med noen av bransjens sterkeste merkevarer i porteføljen, et innarbeidet samarbeid med leverandørene og god støtte fra kollegaer i AGS og Mobit, vil du ha mange innganger og muligheter for å bygge en solid kundeportefølje over tid.

Vi leverer pr i dag løsningene til Telenor og Nortel på telefoni, og Logitech sine løsninger for møterom. AGS IT-partner har et eget team som jobber med smart samhandling i Microsoft 365, og du vil derfor også bli naturlig involvert i  satsningen på Teams telefoni.

Vi skriver ingenting i stein – etter hvert som vi blir kjent med deg vil vi tilpasse rollen underveis. Har du interesse for andre områder innen IT, er det gode muligheter for å utvikle salgsferdigheter innenfor ulike områder.

Vi er veldig opptatt av at du skal trives og oppleve mestring hos oss! Vi synes det er spennende med ulike type personligheter og jobber aktivt med å finne frem til styrkene og motivasjonsfaktorene hos hver enkelt. Lederne hos oss får opplæring i å bruke verktøy som gir gode samtaler og muligheter til å følge opp den enkelte medarbeider på en god måte.

For å trives og lykkes i denne rollen er det nok noen elementer som må være tilstede:

– Du har erfaring med oppsøkende salg og trives med et høyt aktivitetsnivå.

– Du er litt utålmodig og trigges av å oppnå mål og se resultater av det du gjør.

– Du ser verdien av gode relasjoner og godt samarbeid internt og eksternt.

– Du er ydmyk og lærevillig, og i stand til å ta ansvar for et forretningsområde.

– Du liker å jobbe strukturert og har erfaring i bruk av ulike systemverktøy.

Hvorfor skal du velge AGS IT-partner?

AGS IT-partner er et godt etablert selskap, familiedrevet, med nærhet til ledelsen. Vi er ca 45 ansatte, fordelt på kontorer i Oslo, Horten og Bergen.

Du blir en del av en engasjert og jordnær gjeng, som elsker å levere smarte løsninger til kundene våre. Du blir en viktig brikke i videreutviklingen av kontoret i Oslo. Du får være med å forme veien videre i et proaktivt og handlekraftig miljø, der avstanden mellom ideer og praksis er kort.

Salgsavdelingen er en av de store bærebjelkene i AGS IT-Partner, og vi har gode systemer og rutiner for at man skal kunne arbeide så effektivt som mulig, med alt fra kundeoppfølging, internkoordinering, nysalg og produktoversikt.

Hos AGS blir du ikke bare en i mengden. Du får en hverdag med høy grad av innflytelse, samtidig som du vil ha god støtte i teamet rundt deg, både på salg og teknisk.

Vi forteller gjerne mer og ta gjerne kontakt med HR-ansvarlig Elin Rabe på elin@ags.no tlf 92416045 for mer informasjon før du søker. Søknad sendes på mail til Elin Rabe.

Vi er spent på hvem som blir vår neste kollega og gleder oss til å høre fra deg!

Stillingsdetaljer

StillingskategoriAGS

Søk online

Et gyldig telefonnummer er påkrevd.
En gyldig e-post er påkrevd.