Salgs- og produktsjef – IT

Sandefjord
Publisert 3 måneder siden

Wenma AS (Mobit Sandefjord) er i sterk vekst innen alle våre forretningsområder og vi søker derfor en salgs- og produktsjef innen IT som vil ha et merkantilt og organisatorisk ansvar for vår it avdeling. Avdelingen består i dag av en teknisk leder, to konsulenter og to lærlinger.

Arbeidsoppgaver

Du vil ha hovedansvaret for vår samlede IT leveranser og påse at disse blir levert iht. ønskede kundekrav. Du vil også ha et resultat- og kvalitetsansvar for personell og avdelingen som helhet, samt påse at våre interne systemer fungerer på en tilfredsstillende måte.

Ønskede kvalifikasjoner

Ønsket kompetanse innen nettverk, skytjenester og sikkerhet mm. Ledererfaring og strukturert lagspiller som tenker proaktivt, og gjerne med erfaring innen teknisk løsningssalg.

Vi ser etter deg som har relevant arbeidserfaring innen IT og har erfaring fra organisasjoner/prosjekter hvor IT sitter tett på forretningen hvor du evner å kombinere det strategiske og operative. Du er god til å kommunisere med kollegaer, kunder og leverandører, samt presentere dine ideer og argumentere for de valgene du mener er riktig i et løsningsperspektiv. Det er avgjørende at du har god forretningsforståelse, ser muligheter for informasjonsteknologi på både nye og tradisjonelle områder.

Om Wenma AS (Mobit Sandefjord)

Wenma AS (Mobit Sandefjord) er en av landets eldste B2B aktør innen telekom, it og radiokommunikasjon. Vi er 11 ansatte og omsatte for ca.22 mill. i 2019. Vi er en del Mobit – landets største forhandlerkjede innen IT og telekom til bedriftsmarkedet. I dag er det mer enn 30 forhandlere som bærer Mobit-navnet. I tillegg har vi nærmere 100 Mobit-medlemmer, og er derved den største forhandlerkjeden innen mobil og IT til bedriftsmarkedet. Kjeden har ca. 400 ansatte fordelt over hele landet. Samlet omsetning i 2018 var 2,5 mrd NOK. Kjeden har solide og industrielle eiere, solid egenkapital og solide partnere.

 

Spennende? Lurer du på noe, kontakt gjerne vår daglig leder – Rune Steinsvik. Søknad med CV sendes snarest på e-post til rune@wenma.no

Kontakt

Rune Steinsvik
Daglig leder
90 12 84 72
rune@wenma.no

Alle henvendelser vil bli behandlet fortrolig.

Stillingsdetaljer

StillingskategoriMobit Sandefjord

Søk online

Et gyldig telefonnummer er påkrevd.
En gyldig e-post er påkrevd.