Salgskonsulent mobil

Tromsø
Publisert 6 måneder siden

Mobit Stakkevollvegen – Tromsø er en del av Norges største forhandlerkjede med fokus på mobil, IT, digitalisering for bedriftsmarkedet. Vårt kundeløfte er å gjøre den digitale hverdagen enkel, oppdatert og problemfri for våre kunder. Vi er den eneste uavhengige og landsdekkende aktøren som tilbyr tjenester og nett fra både Telenor, Telia og Nortel. Vår kjernevirksomhet er salg og drift av mobilkommunikasjon samt IT-løsninger for bedriftsmarkedet.

Vi søker Salgskonsulent til vår avdeling i Stakkevollvegen – Tromsø. Du vil jobbe med oppsøkende salg og leveranse av mobilløsninger til bedrifter hovedsakelig i Tromsø, og bygge din egen kundeportefølje over tid. Vi leverer produkter og løsninger fra bransjens sterkeste merkevarer som Telenor og Nortel.

Arbeidsoppgaver

Du vil som selger/bedriftsrådgiver hos oss få ansvaret for din egen kundeportefølje gjennom å kontakte aktuelle kunder, booke møter, leveranse av produkter og tilpassede løsninger og utvikle gode og langsiktige relasjoner med kundene.

Ønskede kvalifikasjoner

Det viktigste vi ser etter er din innstilling til å lære og utvikle deg. Har du i tillegg et høyt aktivitetsnivå, er strukturert, selvstendig, uredd og har et klart ønske om å lykkes som selger – så kan du være rett person for jobben. Relevant kunnskap/kompetanse innen Mobil/IT og/eller erfaring fra B2B salg er en fordel, men ikke et krav. For øvrig må du ha Førerkort kl. B , samt snakke og skrive flytende norsk.

Vi tilbyr

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, godt arbeidsmiljø, opplæringsprogram/kompetansebygging og en utfordrende og variert hverdag. Oppstart etter avtale.

Søknad og CV sendes til: dan-erik.torsteinsen@mobit.no

For nærmere informasjon om stillingen, ta kontakt med Dan Erik Torsteinsen på tlf. 96 09 99 99

Stillingsdetaljer

StillingskategoriMobit Stakkevollvegen

Søk online

Et gyldig telefonnummer er påkrevd.
En gyldig e-post er påkrevd.