Salgskoordinator

Bergen
Publisert 1 måned siden

Mobit Åsane leverer alt innen mobil og IT til bedrifter i hele Bergensområdet. Vi har 40 års fartstid i bransjen, og legger vår sjel i at du som kunde alltid skal få personlig service og de beste rådene, tilpasset din situasjon og behov.

Vi er lokalisert på Nyborg i Åsane, og har kontortid mellom kl. 08:00 til 16:00 på hverdager.

Våre produkter og tjenester: Telefonløsninger og abonnementer fra Telenor og Nortel Drift og support IT-tjenester som Office365, sikkerhetsløsninger etc. Møterom Hjemmekontor Finansieringsløsninger IT og mobil hardware

Vi søker en strukturert, serviceinnstilt person som har høyt fokus på kvalitet i rollen som salgskoordinator. I rollen som Salgskoordinator vil du behandle kundehenvendelser på telefon og epost. Du vil også ta imot og hjelpe kunder som besøker vårt bedriftssenter og holde orden på butikk og varelager.

Arbeidsoppgaver

Du vil som salgskoordinator hos oss få ansvaret for kundehenvendelser, ordreregistrering og generell kundeoppfølging. Du vil jobbe i tett dialog og samarbeid med våre selgere, aktivt støtte opp i salgsarbeidet og bidra til å utvikle gode og langsiktige relasjoner med kundene. Du installerer og tar førstegangsoppsett av PC med Office365 og sikkerhetssystemer. Du lager analyser over våre kunders mobilbruk og kommer med forslag til besparelser. I tillegg foretar du bestilling av varer og overvåker maskinparken for våre kunder. Konfigurasjon av sentralbordløsning for kunder vil også være en del av oppgavene. Opplæring i disse systemene vil selvsagt bli gitt.

I ledige stunder foretar du oppsøkende salg for å tilby våre produkter og tjenester.

Ønskede kvalifikasjoner

Du må like å jobbe selvstendig, være strukturert og selvgående. Du må ha meget god kjennskap til PC som arbeidsverktøy, og evne til å lære/forstå IT-systemer. Du må være strukturert, effektiv og nøyaktig.

Du må snakke og skrive flytende norsk.

Dine personlige egenskaper

Takler et høyt arbeidstempo og trives med en variert arbeidshverdag

Serviceinnstilt og flink i kontakt med kunder

Strukturert, selvstendig og initiativtagende

Utadvendt og imøtekommende

Vi tilbyr

Arbeidsplass i et solid firma som representerer kjente merkevarer Variert arbeide med mulighet for å påvirke og forbedre Lønn etter avtale, med en kombinasjon av fastlønn og provisjon Oppstart snarest. Søknad og CV sendes til: hans.jacob.sortland@mobit.no

For nærmere informasjon om stillingen, ta kontakt med Hans Jacob Sortland på tlf. 90080525

Stillingsdetaljer

StillingskategoriMobit Åsane

Søk online

Et gyldig telefonnummer er påkrevd.
En gyldig e-post er påkrevd.