Salgskoordinator

Tromsø
Publisert 4 måneder siden

Mobit Breivika er en del av Norges største forhandlerkjede med fokus på mobil, IT og digitalisering for bedriftsmarkedet. Vårt kundeløfte er å gjøre den digitale hverdagen enkel, oppdatert og problemfri for våre kunder. Vi er den eneste uavhengige og landsdekkende aktøren som tilbyr tjenester og nett fra både Telenor og Nortel. Vår kjernevirksomhet er salg og drift av mobilkommunikasjon samt IT-løsninger for bedriftsmarkedet.

 

Vi søker en strukturert, serviceinnstilt person som har høyt fokus på kvalitet i rollen som salgskoordinator. Stillingen vil være en sentral bidragsyter for å innfri selskapets strategi og mål i salgsorganisasjonen. I rollen som Salgskoordinator vil du behandle kundehenvendelser på telefon og epost. Du vil også ta imot og hjelpe kunder som besøker vårt bedriftssenter.

Arbeidsoppgaver

Du vil som salgskoordinator hos oss få ansvaret kundehenvendelser, ordreregistrering og generell kundeoppfølging. Du vil jobbe i tett dialog og samarbeid med våre selgere, aktivt støtte opp i salgsarbeidet og bidra til å utvikle gode og langsiktige relasjoner med kundene.

Ønskede kvalifikasjoner

Det viktigste vi ser etter er din innstilling til å lære og utvikle deg. Har du i tillegg et høyt aktivitetsnivå, er strukturert, selvstendig og har et klart ønske om å yte god service – så kan du være rett person for jobben. Relevant erfaring fra kundeservice, gjerne innen B2B er en fordel, men ikke et krav. Du bør ha solid erfaring i bruk av MS

Office og generelt bruk av IT baserte verktøy, gjerne CRM systemer. Du må snakke og skrive flytende norsk.

Vi tilbyr

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, godt arbeidsmiljø, opplæringsprogram/kompetansebygging og en utfordrende og variert hverdag. Oppstart etter avtale. Søknad og CV sendes til: barbro.nordgard@mobit.no

For nærmere informasjon om stillingen, ta kontakt med Barbro Nordgård på tlf. 97467800

 

Stillingsdetaljer

StillingskategoriMobit Breivika

Søk online

Et gyldig telefonnummer er påkrevd.
En gyldig e-post er påkrevd.