Teknisk konsulent

Oslo
Publisert 5 måneder siden

AGS IT-partner har gjennom snart 40 år satset på fremtidsrettet teknologi. Vi har spesialisert oss på å levere og drifte IT-og telefoniløsninger til SMB-markedet, og er en del av Norges største forhandlernettverk Mobit.

Som de fleste andre selskaper i vår bransje, opplever vi stor vekst. Et av våre største fortrinn er de ansattes synlighet og mulighet til å påvirke. Vi satser derfor på organisk vekst, og fortsatt nærhet til ledelsen. I denne rollen vil du tilhøre avdelingen vår på Lysaker, som flytter inn i helt nye lokaler fra januar 2023.

Vi ser nå behov for å styrke kapasiteten vår på teknisk 2.og 3.linje support. En rolle hvor du vil være mye ute hos kundene våre og bistå med problemløsning av ulik art.

Kjenner du deg igjen i noen av punktene nedenfor så vil vi gjerne høre fra deg:

– Du har minimum IKT fagbrev.

– Du har erfaring med support og/eller drift av Microsoft 365.

– Du har interesse for sikkerhet og erfaring med Intune og MFA.

– Grunnleggende kompetanse i nettverk, windows server og Azure.

– Du har gjerne sertifiseringer (MS-900 eller AZ-900).

– Du har fått litt arbeidserfaring og  trives med et høyt aktivitetsnivå.

– Du er selvstendig og liker å ta ansvar for egen arbeidshverdag.

– Du har kanskje jobbet noen år med IT-support og vil gjerne utvikle deg videre.

– Du ser verdien av gode relasjoner og godt samarbeid internt og eksternt.

– Du er ydmyk og lærevillig, og kommuniserer godt med kundene.

– Du liker å jobbe strukturert og følge feilsøkingssteg.

– Du ser på god dokumentasjon som en naturlig del av denne type jobb.

Hvorfor skal du velge AGS IT-partner?

AGS IT-partner er et godt etablert selskap, familiedrevet, med nærhet til ledelsen. Vi er ca 45 ansatte, fordelt på kontorer i Oslo, Horten og Bergen. Vi er godkjent som Microsoft Solution Partner, og ble finalist i årets kåring av Microsoft Digitalization Partner for SMB.

Hos oss blir du en del av en engasjert og jordnær gjeng, som elsker å levere smarte løsninger til kundene våre. Vi er stolte av å ha et veldig godt arbeidsmiljø. Vi har respekt for hverandres ulikheter, og prøver å se etter styrkene hos hver enkelt. Vi har det gøy på jobb! Du blir en viktig person i videreutviklingen av kontoret i Oslo. Du får være med å forme veien videre i et proaktivt og handlekraftig miljø, der avstanden mellom ideer og praksis er kort.

Teknisk avdeling er en faglig sterk gruppe, og en gruppe som er veldig opptatt av å ivareta kunden på best mulig måte – de bidrar stort til mersalg – uten å ha dette som intensjon! Vi jobber mye med kompetanseutvikling i AGS, og tilbyr sertifiseringer og kompetansehevende tiltak.

Hos AGS blir du ikke bare en i mengden. Du får en hverdag med høy grad av innflytelse, samtidig som du vil ha god støtte i teamene rundt deg, både på teknisk og salg.

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål til stillingen.

Søknad og CV sendes til elin@ags.no. Vi er spent på hvem som blir vår neste kollega og gleder oss til å høre fra deg!

Stillingsdetaljer

StillingskategoriAGS

Søk online

Et gyldig telefonnummer er påkrevd.
En gyldig e-post er påkrevd.