Vi søker løsningsselger MS365 og IT sikkerhet

Oslo
Publisert 5 måneder siden

AGS IT-partner har gjennom 40 år satset på fremtidsrettet teknologi. Vi har spesialisert oss på å levere smarte IT- og telefoniløsninger til SMB-markedet.

Vi lever visjonen vår «der mennesker og teknologi møtes» og forsøker hver dag å inspirere kundene våre til jobbe smart og sikkert med IT, slik at de selv kan fokusere på egen kjernevirksomhet.

Vi vet at du kan velge og vrake i attraktive arbeidsgivere, så hvorfor skal du velge akkurat AGS IT-partner?

AGS IT-partner har alltid vært tidlig ute med ny teknologi og jobber kontinuerlig med å være i forkant av kundens behov. Vi jobber med kjente merkevarer som HP, Lenovo, Logitech, Cisco Meraki og Dropbox.

Vi er Microsoft Solutions Partner og har fått prisen for «Årets SMB partner» 2 år på rad. Vi var finalist i kåringen av årets digitaliseringspartner hos Microsoft i 2022 sammen med selskaper som er mye større enn oss.  Vi har eget sikkerhetssenter og et eget team som jobber med samhandlingsløsningene til Microsoft.

AGS-ansatte-3.jpeg

Den viktigste grunnen til å jobbe hos oss er folka. Hos oss blir du en del av en engasjert, morsom og jordnær gjeng, som elsker å levere smarte løsninger. Du blir en viktig brikke i videreutviklingen av kontoret i Oslo. Du blir ikke bare en i mengden.
Du får være med å forme veien videre i et proaktivt og handlekraftig miljø, der avstanden mellom ideer og praksis er kort siden vi fortsatt er en familiebedrift med kort avstand til ledelse. Du får en variert hverdag med høy grad av innflytelse, samtidig som du vil ha god støtte i teamene rundt deg, både på salg og teknisk.

Vi har et godt opplegg for å hjelpe deg i gang i oppstartsfasen, og vi har massevis av trivselsaktiviteter gjennom året.

Vi har mye fokus på kompetanse hos oss og det er viktig for oss at du er nysgjerrig og lærevillig, og samtidig ønsker å dele av egen kompetanse. Her er det hele tiden noe nytt og vi er avhengig av hverandre for å holde tritt.


Hva bør du kunne, og hvordan ser hverdagen ut?

Hovedoppgaven er å være den gode rådgiveren mot våre kunder, og sørge for at de til enhver tid har den beste IT-løsningen tilpasset deres behov.

Vi ser for oss at du har erfaring med salg av sky -og IT tjenester. Har du interesse for digitale samhandling – og forretningsløsninger det en fordel.

Du har gjerne en IT-rettet utdanning, men det viktigste er at du kan vise til erfaring fra lignende prosesser.

Du trives i SMB markedet – enterprise og store offentlige aktører er ikke i vårt kundesegment.

Du skal jobbe proaktivt med eksisterende kunder, men det er viktig at du trigges av og synes det er spennende å opparbeide nye kunder, og at du har erfaring med å jobbe i nettverk og med referansesalg. Vi har et godt kundegrunnlag og gode referansekunder du kan spinne videre på.

AGS IT-partner har egne markedsførere som jobber aktivt med promotering i sosiale medier, noe som genererer leads og gjør hverdagen til selgerne våre mye enklere.

Du blir en rådgiver i salgsprosesser og leveranseprosjekter fra A-Å, i samarbeid med de andre teamene hos oss.

Salgsavdelingen er en av de store bærebjelkene i AGS IT-Partner, og vi har gode systemer og rutiner for at man skal kunne arbeide så effektivt som mulig. Vi bruker Hubspot CRM og ConnectWise til sak og prosjektstyring.

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål til stillingen.

Søknad og CV sendes til elin@ags.no

Vi er spent på hvem som blir vår neste kollega og gleder oss til å høre fra deg!

Stillingsdetaljer

StillingskategoriAGS

Søk online

Et gyldig telefonnummer er påkrevd.
En gyldig e-post er påkrevd.