Hans Erik Robbestad, ePartner i Asker

Amedia til ePartner og Mobit

Mobit-forhandleren ePartner i Asker har i sterk konkurranse fått en avtale med Amedia om digitalisering av mobil telefoniinnkjøp, forvaltning av 2000 Telenor-abonnementer samt administrasjon av Amedias mobile bedriftsnett.

– Vi er veldig glade og veldig stolte over å ha vunnet denne kontrakten, sier daglig leder Hans Erik Robbestad i ePartner.

Samler innkjøp

Fra før av har ePartner digitalisert innkjøp av PCer, tilbehør og storformatskjermer for alle de 130 virksomhetene i Amedia.
-Vi er fornøyd med at vi har fått gjennomslag for vårt forslag om å samle mobilinnkjøp og innkjøp av IT i samme portal, sier Robbestad.

Høyt servicenivå

ePartner ble valgt blant annet på grunn av sin felles innkjøpsløsning for IT og mobil. Erfaringene fra et eksisterende samarbeid bidro også til at oppdraget havnet hos ePartner.
– Konkurransedyktig pris og opplevelsen vi som oppdragsgiver har med høy servicenivå og at ePartner tilhører en landsdekkende kjede gjennom Mobit var sentrale elementer i valget av leverandør, sier Per Gjerstad, direktør Innkjøp i Amedia.

Løsning

Kontrakten både automatiserer og effektiviserer “telefon-administrasjonen” hos det norske mediekonsernet. ePartner har bygget en innkjøpsportal med eget grensesnitt for Amedia og datterselskapene. Dette betyr at den enkelte medarbeider selv bestiller mobiltelefon.

Lokalaviser

Kontrakten har en estimert verdi på fem millioner kroner årlig. Avtalen omfatter 130 datterselskaper i Amedia-konsernet, som blant annet består av 72 lokalaviser, Nettavisen, Amedia Salg og Marked, trykkerier, distribusjonssselskaper og støtte- og utviklingsselskaper, med beliggenhet over hele landet.

Valgfrihet

Dersom en ansatt ønsker en dyrere mobiltelefonen enn det som ligger i avtalen, betaler medarbeideren det overskytende direkte i portalen.
– Avtalen gir valgfrihet for de ansatte. I tillegg er det rigget et godt system for reparasjoner og service, sier Robbestad.

Full oversikt

Administrasjon av Amedias mobile bedriftsnett er også en viktig del av avtalen, i tillegg til fakturakontroll fra Mytos.  Mytos regulerer hva den enkelte medarbeider og Amedia skal betale for mobilbruk.
– Vi merker økende etterspørsel etter Mytos fordi løsningen så enkelt skiller mobilbruk som er privat og som ansatt, sier Robbestad.

 

keyboard_arrow_up