Årets beste smarttelefon er HUAWEI P30 Pro

For andre året på rad er det HUAWEI som har laget årets beste smarttelefon.


HUAWEI P30 Pro gikk helt til topps under EISA-Awards* da verdens ledende ekspertpanel innen forbrukerelektronikk kåret de beste nyskapningene i 2019.

Ekspertenes favoritt

HUAWEI P30 Pro som du nå får med WATCH GT på kjøpet hos din Mobit-forhandler har lenge vært en snakkis. Tek.no skrev tidligere i år at «HUAWEI har laget markedets beste kameramobil … igjen» og både brukere og journalister har trykket denne til sitt bryst.

Det er ganske tydelig at HUAWEI er inne på et godt spor i sin smarttelefonsatsning. I fjor var det nemlig forgjengeren HUAWEI P20 som stakk av med den gjeveste prisen. I år har produsenten overgått seg selv igjen.

Juryen trekker spesielt frem det unike kameraoppsettet som HUAWEI har utviklet:

«Med sitt firkameraoppsett har HUAWEI gjort enda et imponerende fremskritt innen mobilfotografering. Fotografering i lite lys er uten tvil det beste du kan få fra en smarttelefon og det ultrabrede objektivet, portrettmodusen og det periskopiske 5x teleobjektivet overgår konkurrentene. Med råformatopptak (RAW) og 512 GB lagring er HUAWEI P30 Pro den perfekte følgesvenn for dedikerte fotografer.»

Ifølge juryen imponerer den også med sin fantastiske vannavstøtende konstruksjon, utmerkede skjerm, raske fingeravtrykksleser og stor batterilevetid støttet av både kablet og trådløs lading.

 

Revolusjonerende kamerasystem

Aldri har det blitt tatt så gode bilder med en mobiltelefon som med HUAWEI P30 Pro. Det tradisjonsrike tyske kameraselskapet Leica har sammen med HUAWEI laget et revolusjonerende kamerasystem som blant annet består av:

  • 10x hybridzoom
  • 40MP sensorlinse som tar inn mer lys
  • over 400.000 ISO
  • 20MP ultra vidvinkellinse
  • HUAWEI TOF-kamera til å fange opp de spesielle øyeblikkene

Selv i det mørkeste mørket, kan du oppdage detaljene på det som er rundt deg gjennom kameralinsen.

Beste mobilkamera på årets beste telefon
Med sitt firkameraoppsett har HUAWEI gjort enda et imponerende fremskritt innen mobilfotografering. Dette er også en av grunnene til at HUAWEI P30 Pro er kåret til årets smarttelefon.

Andre ting juryen trekker frem er elegansen som det doble 3D-kurvete glasset gir helhetsopplevelsen. Telefonen er utstyrt med 6.47″ OLED Dewdrop skjerm som får frem de vakre fargene og en bedre visningsopplevelse.

Selv med alle disse fantastiske spesifikasjonene er nok likevel en av de største fordelene med P30 Pro at telefonen lader 70% på bare 30 minutter. 4200 mAh-batteriet har en brukstid på to dager med vanlig bruk, noe som gjør den til best i klassen. Når man i tillegg kan lade den på en enkel ladeplate uten å bekymre seg for ledningskrøll så er dette også en av de mest praktiske telefonene på markedet.

Det er ikke bare smarttelefonen som har bedre batterikapasitet. Også smartklokken WATCH GT som din Mobit-forhandler nå bundler med HUAWEI P30 Pro har lengre batterilevetid.

*EISA-awards EISA består av ekspertgrupper fra medier innen forbrukerelektronikk i over 30 land. Disse nominerer produkter de mener stikker seg ut og kårer til slutt årets beste innen forskjellige kategorier.

keyboard_arrow_up