Denne tilstanden vil du unngå i ferien

Hver sommer pådrar Mobit-kunder seg en sterk variant av tilstanden Nomofobi. Uansett hvor du reiser i Norge kan du derfor kontakte den nærmeste Mobit-forhandleren for å få medisinen som hjelper.


Nomofobi er en forkortelse for det engelske uttrykket «no mobile phone phobia», ifølge Forskning.no.

Når mobilen forsvinner…

Det er sannsynligvis mange som påstår at de ikke har avhengighet til mobiltelefonen. Men dersom mobilen havner i sjøen og synker, blir ødelagt eller bare forsvinner, vil de fleste føle seg nokså nomofobe.

Marketingsjef Mariel Solsvik i Mobit har sommerberedskapen klar

 

I sommerferien hvert år blir Mobits forhandlere kontaktet nettopp fordi det slår inn en kraftig tilstand av Nomofobi.

Har alt lagret på mobilen

– At denne følelsen inntreffer er ikke det minste rart. På mobiltelefonen har vi lagret kontakter, bilder, billetter, apper og det er gjennom mobiltelefonen vi bruker sosiale medier. Å miste mobiltelefonen vil for de fleste være en katastrofe, sier marketingsjef Mariel Solsvik i Mobit.
Noen har sammenlignet det å miste mobiltelefonen med å få amputert en kroppsdel.

Samarbeid mellom forhandlere

Derfor har Mobit-forhandlerne et samarbeid over hele landet, også i fellesferien. Dette betyr at om en kunde som vanligvis bruker Mobit Sørlandsparken mister telefonen eller ødelegger PC-en sin, vil Mobit Harstad være behjelpelig om kunden befinner seg der.
– Vi har etterhvert mange eksempler på hvor godt dette Mobit-samarbeidet fungerer når det oppstår akutte hendelser, sier Solsvik.

På linken nedenfor finner du din nærmeste Mobit-forhandler der du oppholder deg i ferien.