Blir Mobit Lister

Iserv Computing overtar driften av Telehuset i Flekkefjord og blir en del av Mobit. Den nye virksomheten vil ha 14 ansatte.


–  Dette er en sammensmelting av mobil og IT, der vi nå kan tilby kundene et større spekter av verdikjeden fra mobil kommunikasjon til sky tjenester, sier daglig leder Eirik Grønsund i Iserv Computing.

Blir Mobit Lister

Den nye alliansen skal operere sør i Rogaland og Agder som i dag, mens Iserv Computing vil videreføre produktutviklingen innen blant annet shipping-segmentet hvor selskapet har nasjonale og internasjonale bedrifter i kundeporteføljen.

Toneangivende aktør

–  Som Mobit Lister blir vi en toneangivende aktør i denne regionen. Kundene, både offentlige og private,  etterspør nå tjenester som involverer både mobil og it, fordi dette naturlignok sees i en større sammenheng enn tidligere, fortsetter Grønsund.

Ser fordeler

Daglig leder Øyvind Dydland i Telehuset Flekkefjord ser klare fordeler ved at alle tjenester blir levert av samme virksomhet. Han ser også frem til å være en del av Mobit som har mer enn 140 francheisetakere i samme uniform over hele landet. Mobit er bygget på tidligere nasjonale merkevarer som Telering, Telehuset og Nordialog og er nå landets største faghandlerkjede med en omsetning på i overkant av to milliarder kroner.

Lokale forhandlere

– Mobit-kjeden er opptatt av lokale forhandlere. Det er i lokalsamfunnene all aktivitet skjer. Dermed blir oppfølgingen en helt annen, sier Dydland. Mobit selger ikke bare maskinvare, som datamaskiner og mobiltelefoner men også helhetsløsninger innenfor IT, samt drift og support.