Hans Erik fikk avtale i 19 land

Bisnode har valgt Telering-forhandleren ePartner som leverandør av PCer og IKT utstyr til konsernets virksomheter i 19 land.

Avtalen er vunnet i hard konkurranse med andre europeiske leverandører innenfor IKT.

Rammeavtale

Bisnode har 2100 medarbeidere fordelt på de ulike landene og er ledende innen kreditt-, forretnings,- og markedsinformasjon i Europa.  ePartner, som er en del av Telering-kjeden, skal forsyne Bisnode med datamaskiner og annet IKT-utstyr. Samarbeider inneholder også avtale om prosesser for kontinuerlige forbedringer for Bisnode.

Vant over europeiske konkurrenter

– Vi deltok i en anbudskonkurranse med de største konkurrentene i nordisk og europeisk målestokk. At vi utkonkurrerte all motstand, viser at vårt verdiforslag og globale leveransemodell er attraktive for slike selskaper, sier administrerende direktør Hans Erik Robbestad i ePartner.

FORTUNE 500

ePartners majoritetseier er det internasjonale selskapet Markit. Markits ambisjon er å ha verdens beste IKT innkjøps- og markedsplassløsning for store og multinasjonale virksomheter. I dag er mer 15 prosent av Fortune 500 selskapene kunder av Markit. Flere av de største selskapene i Norge, samt offentlige virksomheter, er kunder av selskapet

Avtalen kan utvides

Avtalen har allerede gitt positive ringvirkninger. Kontrakten åpner for at andre virksomheter som har samme eier som Bisnode, investeringsselskapet Ratos, kan tre inn i avtalen. Det betyr at avtalen potensielt kan dobles.
– Det er allerede konkret dialog med flere Ratos-eide virksomheter som har varslet at de ønsker å tiltre rammeavtalen med Bisnode, sier Robbestad.

Derfor ble ePartner valg

Det vil bli tilpasset en egen intern «Bisnode-innkjøpsportal og markedsplass» som vil et sentralt verktøy i samarbeidet- Vi valgte ePartner fordi vi ønsker en leverandør som kan gi oss kvalitetsservice, attraktive produkter kombinert med lavere kostnader, sier Markus Norrbom, Group Procurement Manager i Bisnode, og fortsetter:

Support

– ePartner vil dessuten bistå oss med å integrere en handelsplattform som minimerer bruken av vår egen kompetanse knyttet til IT og administrasjon. ePartner skal fasiliteter all support til våre avdelinger i 19 land.

keyboard_arrow_up