Samsung Tab S3

Samsung Galaxy Tab S3

Samsung Galaxy Tab S3

Spesifikasjoner

Galaxy Tab S3

Skjerm

9.7″ 2048×1536(QXGA) sAMOLED

Kamera

13 MP (CMOS/AF/F 1.9) + 5 MP (CMOS/AF/F 2.2)

CPU

Octa-Core (Quad-Core 2.15GHz + Quad-Core 1.6GHz)

Minne

4 GB RAM + 32 GB + Micro SD (opptil 256 GB)

I/O

Kun LTE-version: 4G (300/50 Mpbs)

The new versatile Tab S3

Du vil at bare fantasien skal sette grenser. Ikke teknologien. Du vil gjerne uttrykke deg personlig. På din egen måte, og når det passer deg. Med dette i tankene har vi utviklet Galaxy Tab S3, en allsidig tablet der både underholdning og produk- tivitet står i fokus.

Gled deg over en stor Super AMOLED-skjerm, fire høyttalere og en fascinerende S Pen som setter fart på kreativiteten. Alt dette i en slank og strømlinjeformet design med glass og metall som tiltaler både øyne og hender. Liten nok til at du alltid kan ha den med deg. Stor nok for de storartede prosjektene.

Galaxy Tab S3 utstråler produktivitet og kreativitet.

Du får inspirasjon til å gjøre nye ting, der små skjermer ikke strekker til. Tillat deg selv å jobbe fritt når du har mulighet. Inspirasjonen kommer når du minst aner det, og da er du beredt med Galaxy Tab S3.

S Pen lar deg forme bokstaver og illustrere ideer med din egen design direkte på skjermen. Fange, skape, endre, dele, lagre, oppleve! S Pen viser vei med sylskarp teknologi.

Surf, se på film, spill spill eller fordyp deg i en bok. Galaxy Tab S3 er like mye en plattform for kreativitet og produktivitet som en genuin underholdningsmaskin. Len deg tilbake og opplev en tablet i verdensklasse.

Kompromissløs design

Galaxy Tab S3 er en slank tablet med strømlinjeformet design, metallramme og et unikt 2D-glass. Du får en tablet som er like behagelig å se på som å holde i hånden. Og den store skjermen gir god plass til å utnytte ditt digitale arbeidsliv fullt ut.

Ytelse for intensive arbeidsdager

Kjenn kraften i en rask og driftssikker Octa Core-prosessor kombinert med 4 GB internminne. Jobb raskere og skift mellom e-post, programmer, spill, apper og nettsider
i høy hastighet uten unødig ventetid. Og med en imponerende batteritid og hurtiglading er det ingen grunn til å føle seg begrenset.

Vær produktiv med POGO-tastaturet

Opplev et nytt nivå av brukervennlighet med tastaturetuiet (kjøpes separat). Du kan enkelt skrive e-poster og forretningsrapporter. Tastaturet har god plass mellom tastene og et behagelig anslag, noe som gir stor nøyaktighet og høy skrivehastighet.

Vær kreativ med S Pen

Bruk S Pen til å gjøre notater under kundemøter. Det gir en mer avslappet stemning sammenlignet med å skrive på et tastatur. Med S Pen er det dessuten enkelt å skrive av skisser som møtelederen tegner på en tavle. Du kan redigere PDF-er og videoer med pennen, og til og med signere forretningskontrakter. Alle tegninger, skisser og notater som du lager med S Pen, lagres på ett og samme sted. Dermed er de enkle å finne og videreutvikle når du måtte ønske.

Vær sikker med Samsung Knox

Samsung Knox er en betrodd plattform for mobile løsninger til organisasjoner av alle størrelser. Fordelen for bedrifter er at plattformen kombinerer bruker- vennlig Enterprise Mobility Management (EMM) med sikkerhet på flere nivåer, fra maskinvare til programvare. Med Samsung Knox er det enkelt å håndtere enheter, beskytte mobildata og la medarbeiderne jobbe fritt. Ved hjelp av Knox Mobile Enrollment kan du for eksempel rulle ut tusenvis av enheter samtidig.