Samsung Galaxy Tab S4

Samsung Galaxy Tab S4

Samsung Galaxy Tab S4

Spesifikasjoner

Skjerm

10.5” (2560 X 1600, 287PPI), WQXGA SAMOLED

Kamera

13MP AF + 8MP + FLASH

CPU

QUALCOMM MSM 8998 (QUAD 2.35GHZ + QUAD 1.9GHZ)

Minne

4GB + 64GB (MICROSD OPPTIL 400GB)

I/O

WIFI 802.11 A/B/G/N/AC 2.4+5GHZ, WIFI DIRECT, BT 5.0, ANT+, USB 3.1 (TYPE-C)

Hjertet i det oppkoblede hjemmet

Det første som slår deg når du får en Samsung Galaxy Tab S4 i hendene, er den smakfulle utførelsen i glass og metall, den sylskarpe skjermen som rekker nesten helt ut i ytterkanten av tableten, og den fantastiske bildegjengivelsen.

Det er imidlertid bare begynnelsen. Din Galaxy Tab S4 blir navet i hjemmet, for alle i familien. Ved hjelp av det skreddersydde stativet* blir tableten et fast holdepunkt. Alltid oppladet, alltid for hånden. Med funksjonen Daily Board blir skjermen en digital oppslagstavle for familiens fotoalbum, været samt tid og sted. Dere velger selv periodene da Daily Board skal være påslått.

Tableten tilhører hver og en i familien. På den nye Galaxy Tab S4 kan dere ha opptil åtte forskjellige, personlige pålogginger. Du vil alltid ha oversikt over påloggingen på sosiale medier, serier og andre strømmetjenester som blir lagret i profilen. Det er utrolig praktisk å kunne slippe å logge av og på alle tjenestene hver gang tableten skal brukes av noen andre i familien – her holder det å bytte brukerprofil. Barna kan få sine egne brukerprofiler, og med Kids Mode får de mengder av morsomt og utviklende innhold samtidig som du har full kontroll på bruken. Alle kan raskt logge seg på sin egen profil ved hjelp av iris- og ansiktsgjenkjenning.

Og dere kan gjerne bruke den sammen og se på film, for eksempel. Den skarpe Super AMOLED-skjermen på 10,5 tommer har et bredde/høyde-forhold som ligner kinoformatet, og det gir mindre beskjæring enn på mer kvadratiske skjermer. I tillegg har den nye Galaxy Tab S4 fire innebygde, kraftige høyttalere med virkelig god surroundlyd. Hvorfor ikke samles i sofaen og se på noe sammen?

Eller kanskje tegne noe? Med S-Pen (inkludert) får du nye og kreative måter å illustrere tanker og ideer på rett på skjermen, og du vil fort oppdage flere muligheter i tillegg til tegninger og notater. S-Pen har også effektive funksjoner for blant annet oversettelser og utklipp. S-Pen tilfører en ekstra dimensjon til tableten.

Når barna har sovnet, har du en kraftig og kreativ arbeidsstasjon der du kan jobbe eller ta deg av mer hverdagslige arbeidsoppgaver. Kobler du til tastatur**, blir Samsung Galaxy Tab S4 et smart alternativ til datamaskinen.

Nye Galaxy Tab S4 er full av muligheter – ikke bare i forbindelse med lek, spill og underholdning, men også for deg som ikke vil fire på verken kvalitet eller ytelse. Den vil bli et viktig innslag i det oppkoblede hjemmet.

* Inkludert ved kjøp av Galaxy Tab S4 frem til 31.12.2018.
Se samsung.no/tablets/offer om du vil benytte deg av tilbudet.

** Tastatur til Galaxy Tab S4 kjøpes separat.

Ladestativ på kjøpet! Verdi 599,-.

Akkurat nå inngår et ladestativ ved kjøp av Galaxy Tab S4 frem til 31.12.2018*.

Salgsstart 31.08, forhåndskjøp fra 17.08!

Se samsung.no/tablets/offer for å benytte deg av tilbudet.

Slik fungerer det:
1. Kjøp din nye Galaxy Tab S4 hos din Teleringforhandler.

2. Når du mottar din nye Galaxy S4, går du inn på:

samsung.no/tablets/offer

3. Fyll ut dine personopplysninger, produktets serienummer, kvittering og leveringsadresse. (Serienummeret finner du ved å gå inn under: Innstillinger-> Om tableten.)

4. Ladestativet sendes til den oppgitte leveringsadressen.

* Gjelder ved kjøp av Samsung Galaxy Tab S4 i Norge, Sverige, Danmark og Finland (Nordic Approved). Verdi 599,-. Tilbudet gjelder kjøp til og med 31.12.2018 (datoen på kvitteringen gjelder) og kan ikke kombineres med andre tilbud. For å kunne benytte tilbudet må registrering på angitt hjemmeside skje senest 31.01.2019. Levering bare innen Norden.