Rolf lanserer Mobit-merkevaren

Slik skal Mobit synes

Endelig kan Rolf Paulsen lansere merkevaren Mobit i bedriftsmarkedet. Det blir mindre svada og mer jada.

Han har ledet hele prosessen frem til det som nå er blitt Mobit. For noen uker siden presenterte salgs -og markedsdirektøren den nye profilen for flere hundre kolleger og leverandører i København – til ellevill jubel.

Gamle merkevarer er historie

Nå satser Paulsen på at små og mellomstore bedrifter som har behov for kompetent bistand innen mobil og IT får øynene opp for Mobit.
Gamle merkevarer som Telering, Mobildata, Telehuset og Nordialog er dermed historie. I 2019 vil Mobit passere to milliarder kroner i omsetning og være blant de 20 største Mobil/IT-selskapene i Norge.

Kundekontakt

– Mobit skal i enda sterkere grad synliggjøre sammensmeltingen mellom mobil og IT. Dette inkluderer hardware, software og all infrastruktur, også sikkerhet, sier Paulsen. Han minner om at uansett hvilke virkemidler som tas i bruk for å synliggjøre den nye merkevaren, er det ingenting som overgår virkningen av tett og god dialog med kundene.

Premier League

– Vi får stadig fine tilbakemeldinger på måten vi behandler kundene på. Dette arbeidet skal vi fortsette.  Med 144 forhandlere har vi også en nasjonal posisjon å utvikle, sier Paulsen.
Mobit blir å se på ulike digitale flater fremover, og når Premier League når et av sine høydepunkter i juletiden, vil Mobit vise sin nye film på TV2 Sport Premium.

Flytog og flyplasser

I tillegg til TV2 blir det annonsering på flyplasser og Flytoget.
– Vi skal være synlige og snakke et språk som kundene forstår. Det skal være minst mulig stammespråk, altså mindre svada og mer jada. Vi skal stresse oss selv på alltid å kommunisere forståelig, ikke snakke i bits og bytes, sier han engasjert, og fortsetter:

Vennlig profil

– Vi skal skape en tydelig og vennlig profil. Kjernen i konseptet er kompetanse og nærhet. Dette formidler vi gjennom en visuell karakter og en god dose humor. Slik skaper vi en gjenkjennelig profil i markedet.

keyboard_arrow_up