Som å få helt ny motor fra Ferrari

Telering investerer millioner i nye plattformer som gjør netthandel og butikksystemer enklere og mer effektivt både for kundene og de 144 forhandlerne.

– Det kan beskrives som å erstatte en litt sliten motor med en helt ny og helautomatisert versjon fra Ferrari. Denne motoren har enormt med hestekrefter og aksellererer i et tempo som gir prosesskraft en helt ny dimensjon, sier Harald Bøyum, direktør for forretnigsutvikling i Telering.

Fylkeskommuner

Den første til å ta i bruk den nye løsningen er Telering-forhandleren IT-KOM i Førde, som nylig vant et stort anbud med fylkeskommunene Hordaland og Sogn og Fjordane. IT-KOM skal blant annet levere mobiltelefoner og nettbrett til ansatte.
– Den nye løsningen gjør samhamhandlingen mellom forhandler og kundene til en opplevelse. I tillegg kommuniserer løsningen direkte mellom hovedkontoret, som har lager og logistikkfunksjon, og den enkelte forhandler, sier Bøyum.
Investeringen er betydelig, og er bare en av flere faktorer som skal posisjonere Telering som markedsleder innenfor små og mellomstore bedrifter.

Styrke og funksjonalitet

– Når vi konkurrerer mot andre om oppdrag handler det også om å synliggjøre en infrastruktur som viser både styrke og funksjonalitet for den enkelte kunde, fortsetter Bøyum. Telering er landets største faghandler innenfor telekom og IT. I løpet av 2018 vil kjeden omsette for cirka to milliarder kroner.

Ta kontakt med din nærmeste Telering-forhandler

Firefelts motorvei

De nye løsningene leveres av Sandefjord-bedriften Multicase Norge, som også inkluderer produkt- og forretningsutvikling.

– Fra å kjøre på en tofelts motorvei utvides det nå til fire felt. Det betyr høyere hastighet og også mer komfort for alle dem som ferdes på denne veien, altså kjedekontoret, forhandlerne og kundene, forklarer produktdirektøren.

keyboard_arrow_up