Vant frem i knallhard konkurranse

I knallhard konkurranse med en lavprisoperatør klarte Telering-forhandleren Mobil Axxess å få rundt 200 medarbeidere i PowerTech over til Telenor.

– Klart det er moro når vi etter lange forhandlinger fikk dette til, sier bedriftsrådiver Rune Lilleås i Mobil Axxess.

Betjent kunden i ti år

Han har betjent PowerTech i rundt ti år innen data og tele, og de tre siste årene som rådgiver hos Mobil Axxess i Drammen.
– Vi er på mange måter en totalleverandør til fem virksomheter i PowerTech. Det innebærer at vi leverer datamaskiner, mobiltelefoner, nettbrett og annet tilbehør, sier han. Lilleås legger ikke skjul på at han opplevde det som en seier å få Powertech til å følge anbefalingene om å konvertere til Telenor.

Pakkeløsning

– Det er alltid vanskelig å konkurrere mot lavprisselskaper. Samtidig handler data og tele om mye mer enn hva du betaler i telefoni, og i dette tilfellet klarte vi i samarbeid med Telenor og sy sammen en gunstig løsning, forteller Lilleås.
Hovedsaklig er det Samsung som er gjengangeren i PowerTech.

– Rundt 70 prosent av mobiltelefonene vi leverer er Samsung. Det er stort sett Apple og Samsung som leveres, mens andre merker utgjør bare rundt fem prosent av leveransene, konstaterer bedriftsrådgiveren.

Ryddige

– Dette handler også i stor grad om hva du er vant til. De fleste velger i dag det mobilmerket man allerede har, fortsetter han.
Powertech er et konsern innenfor elektro og automasjon og er en av de toneangivende virksomhetene i Drammen. IT-ansvarlig Ole Kristian Fossum i Powertech beskriver forholdet til Mobil Axxess på følgende måte:
– De er ryddige og alltid på ballen, og behagelige å samarbeide med.

keyboard_arrow_up