Telenor

Telenor er landets største leverandør av tele- og datatjenester. Via vårt mobilnett og fastnett leverer vi tjenester innen telefoni, bredbånd og kabel-tv til privat- og bedriftskunder over hele landet.

Telia

Som del av Nordens største mobilselskap er Telia en digital tilrettelegger som sammen med partnere skaper vår digitale fremtid og fører verden nærmere kundene.

TCM AS er et norsk teknologiselskap som utvikler tjenester som forenkler og automatiserer bedriftens håndtering av anskaffelser av mobiler, PCer og abonnement. TCM leverer i dag den mest komplette Asset Managment løsningen på markedet med integrert leasing løsning og fullautomatisert On- og Offboarding av de ansatte.

Samsung

Å inspirere verden med innovative teknologier, produkter og design som beriker menneskers liv og bidra til en sosial ansvarlig, bærekraftig fremtid.

Fujitsu

Fujitsu leverer et bredt spekter av tjenester og produkter med et stort fokus på klienter, servere og lagringsløsninger.

Sony

Sony skal være det selskapet som inspirerer deg og oppfyller dine fantasier.

Lenovo

Lenovo er markedsleder i PC-markedet og med mange innovative og meget gode produkter, har Lenovo vist seg å være en produsent man bør satse på.

Vi tilbyr finansiering i samarbeid med Nordea Finance, Norges ledende finansieringsselskap innen equipment leasing.

BenQ

BenQ er en av verdens ledende produsenter av dataskjermer og prosjektorer.

Logitech

Logitech designer produkter som har en plass i mennesker sitt hverdagsliv, ved å koble dem til digitale opplevelser som de bryr seg om.

50 år med innovasjon. HP sine grunnleggere tok sikte på å endre verden. De holder fortsatt på – med å forvandle næringsliv og hverdagsliv med teknologi utviklet i HPs laboratorier.

Hos Jabra forstår vi hva som kreves for å lage de beste lydløsninger. Det speiles i våre produkter, som er designet for deg og gir deg det du behøver for en fantastisk samtale- og musikkopplevelse.

Hodetelefoner for alle sitasjoner: på jobb, til spill, på trening eller på farten. Plantronics gir deg uovertruffen lyd og kvalitet, som kommer av mer enn 50 års erfaring med nyskapning.

Polycom er en amerikansk produsent av utstyr for telekommunikasjon, videokonferanser og andre unified communications-løsninger.

Celerway er et norsk selskap som utvikler programvare for trådløse rutere som gir mulighet til å kombinere kapasitet fra trådløse og kablede nett. Produktutvikling og support skjer fra Norge.

 

Targus er i det norske markedet representert med totalt sortiment for alle med bærbare pc og folk på farten.

Nokia

Nokia produserer teknologien som kobler vår digitale hverdag sammen. Oppdag en bedre mobilopplevelse med Nokia.

huawei-partner

Huawei er en ledende global leverandør av infrastruktur for informasjon og kommunikasjonsteknologi (IKT) og smarte enheter.

f-secure

F-Secure gir bedriften den IT-beskyttelsen dere trenger – fra markedets beste beskyttelse av klienter, til strategier for cybersikkerhet og tiltaksplaner ved hendelser.

Oppdag et bredt utvalg av fasttelefoner, mobiltelefoner og smartelefoner som er enkle å ta i bruk for seniorer og deg som vil prøve den nye teknologien.

Mytos AS er et norsk software selskap som er markedsledende innen Telecom Expence Management. Mytos utvikler og leverer et bredt spekter av tjenester som forenkler hverdagen for arbeidsgiver og arbeidstaker. Ved å benytte Mytos tjenester får bedriften raskt og enkelt kontroll over alle bedriftens totale mobilkostnader.

GlobalConnect

GlobalConnect er Nord-Europas ledende leverandør av digital infrastruktur. Med vårt 58000 kilometer lange nordiske fibernett og 27000 m² sikre datasentre støtter vi opp om din bedrifts digitale reise, slik at du kan fokusere på vekst.

24SevenOffice er Europas første leverandør av et 100% skybasert ERP-system. Med over 20 års erfaring er selskapet nå en ledende aktør innen skybaserte forretningssystemer, også kalt SaaS. Løsningen består av moduler for økonomi og regnskap, prosjektstyring, timeregistrering, CRM, faktura og finansielle tjenester.

Nortel er et annerledes teleselskap for små og mellomstore bedrifter og en klar utfordrer til duopolet i det norske telemarkedet. Nortels teknologiske plattform er fleksibel og de har en forretningsmodell som lett kan skaleres. Det har gjort dem i stand til å drive innovasjon samtidig som de har vært en knallhard konkurrent på pris.

motorola exists to invent, build and deliver the best mobile devices on the planet, improving the lives of millions of people. motorola created the mobile communications industry. We invented most of the protocols and technologies that make mobile communications possible, including the first mobile phone, the first base station, and most everything in between.

Apple Autorisert forhandler

Apple er et av verdens ledende IT selskaper. Mobit er Apple Autorisert forhandler, og vi kan hjelpe deg med alt fra valg og bestilling til utrulling og support. Her finner du et utvalg av produktene vi forhandler og hvordan vi jobber sammen med Apple for å gi deg en enkel og oppdatert digital hverdag.

Zisson leverer skybaserte kontaktsenterløsninger. Zisson Interact er en skybasert og omnikanal telefonsentral. Vi setter raskt opp fleksible kommunikasjon- og kundeserviceløsninger for henvendelser fra telefoni, webchat, e-post, chatbot, sosiale medier og SMS.

Meny
Meld deg på vårt nyhetsbrev