Trond Kvale

Han passer på at alle – kunder og medarbeidere – har det godt. Trond Kvale har vært i Mobit Sørlandsparken siden 2003 og vært med på en fantastisk reise. Han har dessuten en lidenskapelig hobby som bare de færreste kjenner til; bygge el-gitarer.

– Jeg selger ikke gitarene jeg bygger. Jeg henger gitarene på veggen, humrer han. Og selv hevder 1975-modellen at han er langt bedre på gitarbygging enn på gitarspilling. Han innså tidlig at han ikke var noe potensiale for fotballklubben Start. Sammen med ektefellen Åsfrid bruker han mye tid på hytta som bare ligger ti minutters kjøring fra boligen.

Trond kaller seg dessuten Influencer på Facebook, men mest som et pek til alle som plutselig omtaler seg som influenser. Men han influerer kanskje mer enn han tror. I sosiale medier er han svært opptatt av hva kreft har gjort med ektefellen, og han presenterer og dokumenterer små historier omkring emnet.

Ektefellen har vært syk siden 2019 og tobarnsfaren har vært tilstede på de ulike behandlingene, og der andre snakker om hjemmekontor kan han fortelle om jobbing fra både hotell-kontor og sykehus-kontor. Det første som møter deg om du besøker profilen til Trond på Facebook er «Make Åsfrid Great Again».

Meld deg på vårt nyhetsbrev