HP PageWide 377dw MFP Printer

  • HP PageWide: Ikke laser. Ikke inkjet. Den tar det beste fra begge. Et nytt alternativ for kontorutskrift.
  • Tosidig skanning i en passering
  • Fargeberøringsskjerm (skriver)
  • Utskrift på farten med HP ePrint– skriv ut fotografier, dokumenter med mer når du er på farten, med HP ePrint.5
  • HP PageWide-teknologi – skriv ut enkelt fra smarttelefon, nettbrett og bærbar PC på kontoret, hjemme eller på farten.

Med PageWide-skrivere fra HP får du klassens beste totalkostnader3 og raskeste hastigheter2 pluss verdens sikreste4 utskrift og bransjeledende energieffektivitet1.

Varenr: J9V80B

Bestill produkt

Før deg opp i bestillingsskjemaet under. Du vil bli kontaktet av forhandler angående detaljer rundt produktet før bestillingen er bindende. Ved eventuelle spørsmål ta kontakt med en av våre forhandlere.

Kunder kjøpte også

1. Energikrav basert på alle TEC-data rapporter på energystar.gov fra november 2016. Data normalisert for å fastslå energieffektiviteten til A3-fargelaserskrivere med publiserte hastigheter på 20 til 80 spm, unntatt andre HP PageWide-produkter. Avhengig av enhetsinnstillinger. Oppnådde resultater kan variere.

2. Sammenligning basert på produsentens publiserte spesifikasjoner for raskeste tilgjengelige fargemodus for alle A3-bedriftsfargeskrivere i priskategorien 900–2300 euro og MFP-er i priskategorien 2000–4500 euro per august 2016, med unntak av andre HP PageWide-produkter og produkter med 1 % eller lavere markedsandel, som rapportert av IDC per 2. kvartal 2016. HP PageWide-hastigheter er basert på generell kontormodus med unntak av første side. Lær mer på hp.com/go/printerspeeds.

3. Totale driftskostnader er basert på en kombinasjon av sider skrevet ut, patronytelse, energibruk og anskaffelseskostnader for maskinvare og rekvisita. Finn ut mer på hp.com/go/learnaboutsupplies.

4. Basert på HPs evaluering av sikkerhetsfunksjoner i konkurrentenes skrivere i samme klasse per 2016. Kun HP tilbyr sikkerhetsfunksjoner som kan overvåke for å oppdage og automatisk stoppe angrep og deretter selv validere programvarens integritet ved omstart. Gå til hp.com/go/PrintersThatProtect for å få en liste over skrivere. Mer informasjon: hp.com/go/printersecurityclaims.

5. Lokal utskrift krever at mobilenhet og skriver er på samme nettverk, eller har en direkte trådløs forbindelse til skriveren. Trådløs ytelse er avhengig av det fysiske miljøet og avstanden til tilgangspunktet. Trådløs drift er kun kompatibel med 2,4 GHz-operasjoner. Fjernutskrift krever en Internett-forbindelse til en nettilkoblet HP-skriver. En app eller programvare og en registrert HP ePrint-konto kan også kreves. Bruk av trådløst bredbånd krever at man kjøper en egen tjenestekontrakt for mobilenheter. Spør tjenesteleverandøren din angående dekning og tilgjengelighet i ditt område. Lær mer på hp.com/go/mobileprinting.

keyboard_arrow_up