ThinkVision P27h-20 27″ – 61E9GAT6EU

Kraftig skjerm for den moderne arbeidstageren

Arbeidsplasser er i ferd med å transformeres, og bedrifter må kunne holde tritt med endrede forventninger. Millenniumsgenerasjonen og Generasjon Z er svært bevisste om kvaliteten og brukeropplevelsen de ønsker fra arbeidsskjermene sine. Den oppgraderte ThinkVision P27h-20, som er konstruert for datakyndige arbeidstagere, passer perfekt. QHD-oppløsningen på denne skarpe skjermen øker kreativiteten og muliggjør et høyere detaljnivå. Den gir en førsteklasses, funksjonell og ergonomisk opplevelse med et imponerende 27-tommers, 4-siders NearEdgeless IPS-panel. Takket være sin blendfrie skjerm er denne monitoren ideell for moderne åpne kontorer. P27hs er designet for å imøtekomme din arbeidsstil, slik at du enkelt kan koble til eksterne enheter via de mange tilkoblingsportene, for en helhetlig opplevelse. Videre har denne skjermen en fabrikkalibrert fargenøyaktighet med gjennomsnittlig Delta E <2, 99% sRGB, 99% BT.709, og flere fargeområder tilbyr utmerket fargeytelse. Skjermen er integrert med Smart Power og tilbyr en fullfunksjonell USB Type-C-løsning med én kabel, med mulighet for å levere opptil 90 W strømforsyning og et Ethernet-signal. Forsterket.

  • Skjerm – 27″ (WQHD 2560 x 1440), IPS, antirefleks
  • Tilkoblingsmuligheter – HDMI, DisplayPort, DisplayPort-utgang, USB-C 3.1 Gen 1, USB 3.1 Gen 1 nedstrøms med Battery Charging, 3 x USB-C 3.1 Gen 1, Nettverk
  • Strømforsyning – 24 kWh/1000h
Lenovo

Varenr: 61E9GAT6EU

Bestill produkt

Før deg opp i bestillingsskjemaet under. Du vil bli kontaktet av forhandler angående detaljer rundt produktet før bestillingen er bindende. Ved eventuelle spørsmål ta kontakt med en av våre forhandlere.

Kunder kjøpte også

keyboard_arrow_up