Mobit Kanalveien

Over 30 års erfaring

Mobit Kanalveien (Bergen Telesystemer AS) har over 30 års erfaring med leveranser av kommunikasjonsutstyr til bedriftskunder i Norge. Firmaet ble stiftet i 1992 som en følge av opphevingen av telemonopolet. Vi gikk tidligere under profilnavnet Nordialog Kanalveien.

Vi har i årenes løp opparbeidet oss en høy kompetanse på mobilkommunikasjon og IP-telefoni med støttesystemer, og har blitt valgt som hovedleverandør til en rekke bedrifter i Norge.

Mobit Kanalveien leverer lokal / sky-baserte kommunikasjonsløsninger fra kjente leverandører som Microsoft Teams, 3CX, Totalview, Innovaphone, HPE-Aruba, Sonicwall og er leverandør av DNV-GL sertifiserte løsninger til marine/offshore.

Vi tilbyr de digitale verktøyene du trenger, fra mobiltelefoner til møteromsutstyr og IT driftssystemer. Ikke minst kan vi bidra med å sørge for at alt fungerer sømløst sammen.

Noen ekstratjenester vi tilbyr:

PBX-løsninger fra InnovaphoneDNV-GL sertifiserte løsninger til maritim sektor3CX med bl.a. Microsoft Teams integrasjonWi-Fi og nettverk fra HPE-Aruba

Ekstra tjenester

Mobit Kanalveien
Kanalveien 109
5068 Bergen

Kontaktperson

Henning Skår
Daglig leder
55 36 18 00
Send epost

Alle ansatte →

keyboard_arrow_up