Mobit Narvik

Vår kvalitet og kunnskap sikrer deg de beste løsningene

Mobit Narvik har lang erfaring med leveranse og drift av kommunikasjons- og IT-løsninger til små og mellomstore bedrifter samt offentlig virksomhet. Vår oppgave er å forbedre våre kunders arbeidshverdag ved å levere løsninger og tjenester som forenkler og effektiviserer.

Vi tilbyr hele spekteret av IKT utstyr og tjenester. Alt fra PCer og mobiltelefoner til nettverksinfrastruktur og serverløsninger. Sentralt blant våre tjenester står proaktiv IT-drift, en rekke skytjenester samt support og opplæring.

Vår tjenestemodell består av mange elementer. Fremfor alt ønsker vi å dreie fokus bort fra å rette feil til å drifte IT systemene på en slik måte at feil ikke oppstår. Det lar seg faktisk gjøre! En sammenligning er å bygge bedre veier i stedet for å bruke ressursene på bilberging, skader og frustrasjon. En slik IT-drift krever riktig kunnskap og en verktøykasse tilpasset dette.

Med vår IT kunnskap hjelper vi kundene til å dra nytte av den stadig økende teknologiske sammensmeltingen mellom telefoni- og dataløsninger.

Ta kontakt med oss i dag for et uforpliktende møte hvor vi sammen kan se på hvordan vi kan effektivisere deres arbeidsdag.

Mobit Narvik
Frydenlundgata 4
8516 Narvik

Kontaktperson

Dag Tore Hagman
Daglig leder
905 86 560
Send epost

Alle ansatte →

Meny