Samsung Galaxy A7

Samsung Galaxy A7

Spesifikasjoner

Samsung Galaxy A7

Skjerm

6.0″ FHD+ sAMOLED (1080×2220)

Kamera

FRONT: 24 MP FF (f/2.0) BAK: 24 MP AF (f/1.7) + 5 MP FF (f/2.2) + 8 MP FF (f/2.4)

CPU

OCTA-CORE 2.2 GHz (4.0 GB RAM)

Minne

64 GB + MICRO SD OPPTIL 512 GB (SELGES SEPARAT)

I/O

4G (OPPTIL 300 MBPS/150 MBPS)

Bildet ditt kommer til å endre seg

Samsung Galaxy A7 gir helt nye muligheter for kreativ fotografering. Med trippekameraet på baksiden, får du fantastiske muligheter. Trippelkameraet gir deg vidvinkel, skarpe detaljer, direkte fokus og fanger det svake lyset. Til sammen gir de deg helt nye muligheter for å fange og dele det du ser. Og med selfiekameraet på hele 24 MP, kan du endre den måten verden ser deg på. Du får hjelp av intelligente kamerafunksjoner, som optimerer lys og fargegjengivelse.

Du kan lagre mange bilder i mobilen din. Det interne minnet på 64 GB kan kompletteres med et eksternt minnekort (microSD) på opptil 512 GB*. Bildene kan du se på Super AMOLED-skjermen med full HD.

Det slanke designet med frem- og bakside i 2.5D-glass ligger godt i hånden. Fingeravtrykkleseren sitter praktisk på siden og du kan koble til dine hodetelefoner med standard 3,5 mm-inngang.

En veldig god jobbmobil

Den gamle klisjeen om at et bilde sier mer enn tusen ord har aldri stemt bedre enn den gjør i dag. Det er jo så mye raskere å ta et bilde og sende, i stedet for å forsøke å forklare med ord. Kameraet har rett og slett blitt et arbeidsredskap. Og med et bra kamera blir jobben enklere. Samsung Galaxy A7 har det, men den har også mye mer. Den store Infinity- skjermen utnytter størrelsen på mobilen slik at du får bedre overblikk, eller du kan ha flere vinduer åpne samtidig. Det blir enkelt å arbeide mer effektivt og mer rasjonelt på mobilen. Takket være microSD-kort* kan du også øke minnet med opptil 512 GB.

Sikkerhet i flere nivåer

Alt innhold i Samsung Galaxy A7 er beskyttet gjennom fingeravtrykk- leseren som er plassert på siden av telefonen samt ansiktsgjenkjenning. Dessuten gir Samsung Knox ekstra beskyttelse. Det er en plattform for mobile løsninger, beregnet for organisasjoner av alle størrelser. Den

gir forretningsmessige fordeler ved at den kombinerer brukervennlig Enterprise Mobility Management (EMM) med sikkerhet i flere nivåer, fra maskinvare til programvare. Samsung Knox gjør det enkelt å administrere enheter, holde mobildata trygge og la medarbeiderne få jobbe fritt.

Trippelkameraet gjør alt tydeligere

Samsung Galaxy A7 har et trippelkamera som gjør det mulig å fange forskjellige motiver med kompromissløs kvalitet. Ett gir deg vidvinkel, ett fanger opp svakt lys og ett gir deg skarphet i hver detalj. Sammen gir de deg helt nye muligheter for å fange og dele det du ser.

MicroSD-kortspor

MicroSD-kortplassen gjør det mulig å øke minnekapasiteten med opptil 512 GB* i tillegg til de 64 GB som det innebygde minnet har.

Dual Sim

Galaxy A7 har plass for to SIM-kort. Det er smart hvis du vil skille mellom jobbsamtaler og private samtaler.

EMM-støtte med praktisk integrasjon

Galaxy A7 er støttet av flere EMM-leverandører og kan integreres sømløst med eksisterende infrastruktur, slik at du raskt og enkelt får oversikt over jobbenhetene.

Service og support

Service og support som gir trygghet og stabilitet. Du får blant annet løpende sikkerhetsoppdateringer og de nyeste programvare- oppdateringene for Samsung Knox. Som bedriftskunde har du egen brukerstøtte.

Sjenerøs garanti

Galaxy A7 kommer med to års garanti. I tillegg kan du kjøpe et tredje år med Extended Warranty. Fullstendige opplysninger vedrørende garantivilkår finner du på www.samsung.com/no/support/warranty, alternativt ta kontakt med din forhandler.

* Minnekort selges separat.

keyboard_arrow_up