Samsung Galaxy Z Fold6 - Sølv - 256 GB

Varenr: SM-F956BZSBEUBEAN: 8806095667645
FargeSølv
Lagring
20 052,-Eks mva
-+
LEASING
Leasing 653,- i 36 mnd
Velges i kassen
Nettlager: Ikke på lager (estimert 4 dager)
Samsung Galaxy Z Fold6 - Sølv - 256 GB

Fremtiden er her – i dag

Galaxy AI endrer oppfatningen av hva en Samsung- mobil kan gjøre, hvordan vi skaper, jobber og kommuniserer. En nyhet som endrer hverdagen og tar deg inn i en ny æra.

Med Circle to Search with Google kan du nå
søke etter objekter eller tekst uten å skrive. Bruk fingeren din til å sirkle rundt ett objekt eller tekst i bildet eller videoen, så finner mobilen eller nettbrettet det du leter etter.

Med Note Assist holder du styr på notatene dine. Korte sammendrag gjør det enklere å sortere notatene, mens automatisk genererte overskrifter gir deg full oversikt over innholdet. Du kan også oversette hele dokumentet.

Med Transcript Assist slipper du å skrive for hånd. Du bare spiller inn en talemelding, så forvandler AI innholdet til tekst.

Med Interpreter får du oversettelser raskt og enkelt under en samtale med noen som snakker et annet språk.


Både mobil og nettbrett

Samsung Galaxy Z Fold6 er mobilen for deg som ønsker en ekstra stor skjerm – som kan brettes sammen til en smidig telefon og brukes med eìn hånd. Den utvendige 6,3''-skjermen er større enn den på Galaxy S24, noe som betyr at du enkelt kan gjøre alt du pleier og må gjøre i sammenbrettet modus. Men når du åpner til den innvendige 7,6''-skjermen, har du plutselig et nettbrett i hånden – klar for både jobb, spill og underholdning, uansett hvor du er.

Enda smidigere opplevelse

Med den nye hengselteknologien, Zero-gap hinge, er Galaxy Z Fold6 tynnere enn forgjengeren og hele 14 gram lettere.


120 Hz innenfra og ut

Høyoppløst, lyssterk, dynamisk og svært responsiv
– både frontskjermen og hovedskjermen gir deg en skjermopplevelse som er vanskelig å slå med en opp- dateringsfrekvens på opptil 120 Hz.

 

Vær produktiv overalt

Jobb hvor du vil med nye Samsung Galaxy Z Fold6. Den store hovedskjermen har plass til opptil tre åpne vinduer, for enkel multitasking. Lag en presentasjon, bla i bilder og les e-post – samtidig. Plasser den brett- bare mobilen i halvåpen modus på bordet og start et videomøte.

 

Vær effektiv eller kreativ med S Pen

Med smarte S Pen kan du notere på skjermens nedre del samtidig som du har et videomøte. Det er den tynneste S Pen noensinne, og i tillegg til å ta notater kan du blant annet redigere bilder og videoer helt perfekt, skissere forslag og styre presentasjoner med enkle håndbevegelser – her fungerer S Pen nemlig som fjernkontroll.


Forhåndsvisning fra to kanter

Med to skjermer kan du og den du tar bilde av se resul- tatet – samtidig. Når du har Galaxy Z Fold6 åpen og tar bilde eller filmer med de utvendige hovedkameraene, gjenspeiler frontskjermen den innvendige skjermen. Og det fungerer naturligvis like bra hvis du vill ta en selfie.


Skift smidig mellom skjermene

Fra smidig enhåndsbruk til maksimal overflate. Den ut- vendige og innvendige skjermen samarbeider: Du kan skifte fra den ene skjermen til den andre akkurat når du vil, og innholdet som du har oppe, følger med.


Robuste materialer

Galaxy Z Fold6 er produsert med ekstra robuste materialer, innenfra og ut.Frontskjermen er laget av Gorilla Glass Victus 2 og rammen av Armor Aluminium. Den innvendige brettbare skjermen tåler å brettes opptil 200 000 ganger – dessuten følger det med et kostnadsfritt bytte av skjermbeskytter, innen ett år fra kjøpet.


Vannbestandig

Ikke bekymre deg for regn – Galaxy Z Fold6 er IPX8- klassifisert, noe som betyr at den tåler mye mer vann enn dette.


Stilrene farger

Samsung Galaxy Z Fold6 fås i tre farger: Velg mellom Silver Shadow, Pink og Navy.


Trygg med Samsung Knox

Galaxy Z Fold6 er utstyrt med Samsung Knox – klar til å beskytte verdifulle og personlige minner. Alle filmer, bilder, filer og data. Sikkerheten er integrert i flere lag, fra maskinvare til programvare, slik at bare du skal ha tilgang til det som er ditt.

Egenskaper