Samsung Galaxy Z Flip6 - Sølv - 256 GB

Varenr: SM-F741BZSGEUBEAN: 8806095663883
FargeSølv
Lagring
11 912,-Eks mva
-+
LEASING
Leasing 388,- i 36 mnd
Velges i kassen
Nettlager: 20+
Samsung Galaxy Z Flip6 - Sølv - 256 GB

Galaxy AI

Galaxy AI endrer oppfatningen av hva en Samsung-mobil kan gjøre, hvordan vi skaper, jobber og kommuniserer. En nyhet som endrer hverdagen og tar deg inn i en ny æra, slik at du kan oppleve hva fremtiden bringer allerede i dag.

Med AI-funksjonen FlexZoom får du enda mer ut av bildene og videoene dine. Funksjonen identifiserer og forstår både mennesker og objekter i motivet og justerer zoomingen automatisk, slik at du kan ta de beste bildene.

Med Interpreter får du oversettelser raskt og enkelt under en samtale med noen som snakker et annet språk.

Innovasjon og design

Enkelt og greit! Nye Samsung Galaxy Z Flip6 gir deg både flott design, kraftig batteri og innovative funksjoner. Fra avansert AI-teknologi som bidrar til perfekte bilder til et design som gjør deg til et stilikon.

Både liten og stor

Nye Samsung Galaxy Z Flip6 er mobilen for deg som ønsker en stor skjerm – som kan brettes sammen til en liten mobil. I sammenbrettet modus er den så liten at den enkelt får plass selv i små lommer: dimensjonene minner om en pudderdåse. I åpen modus får du en 6,7'' hovedskjerm – noe som er større enn skjermen på Galaxy S24 – slik at du kan fordype deg i innholdet du elsker. Og den nye hengselteknologien – Zero-gap hinge – gjør Galaxy Z Flip6 like tynn tvers igjennom – selv i sammenbrettet modus.

Enda tynnere enn forgjengeren

Galaxy Z Flip6 er utviklet for å føles enda smidigere enn forgjengeren. Med den nye hengselteknologien, Zero-gap hinge, får du en like tynn opplevelse når du bretter sammen mobilen: Den måter kun 14,9 mm i når den er sammenbrettet. Den innvendige skjermen har dessuten fått en enda tynnere ramme, for en mer oppslukende skjermfølelse.

To skjermer

En mobil – to skjermer. Du trenger ikke åpne mobilen for å bruke den. Den kan vise alt fra varsler til e-post og anrop når du sitter i et møte eller i klasserommet. Du kan også svare på meldinger, styre musikken eller ta en selfie. Hovedkameraet er plassert rett over frontskjermen, noe som betyr at du kan se deg selv klart og tydelig mens du tar bildet. Du velger selv hvilke widgets og smarte funksjoner du vil ha lett tilgjengelig. Og du kan åpne 6,7"-hovedskjermen når du vil.

Liten men kraftfull

Galaxy Z Flip6 er utstyrt med den kraftfulle prosessoren Snapdragon 8 Gen 3. Så selv når du gjør ting som krever mer, for eksempel strømming, kan den holde tempoet oppe slik at du slipper å vente.

Et batteri som varer

Med et batteri på 4000 mAh tar det en god stund før mobilen går tom for strøm. Men når det først er på tide å lade, så skjer dette på et blunk – Galaxy Z Flip6 har støtte for både hurtiglading, trådløs lading og trådløs batterideling.

Robuste materialer

Galaxy Z Flip6 er produsert med ekstra robuste materialer, innenfra og ut. Frontskjermen er laget av Gorilla Glass Victus 2 og rammen av Armor Aluminium. Den innvendige brettbare skjermen tåler å brettes opptil 200 000 ganger – dessuten følger det med et kostnadsfritt bytte av skjermbeskytter, innen ett år fra kjøpet.

Vannbestandig

Ikke bekymre deg for regn – Galaxy Z Flip6 er IPX8- klassifisert6, noe som betyr at den tåler mye mer vann enn dette.

Trygg med Samsung Knox

Galaxy Z Flip6 er utstyrt med Samsung Knox – klar til å beskytte verdifulle og personlige minner som filmer, bilder, filer og data. Sikkerheten er integrert i flere lag, fra maskinvare til programvare, slik at bare du skal ha tilgang til det som er ditt.

Egenskaper