Apple iPhone 16 Plus - Hvit - 512 GB - TN

Varenr: MY1X3QN/A-MOBIT
FargeHvit
Lagring
14 312,-Eks mva
-+
LEASING
Leasing 466,- i 36 mnd
Velges i kassen
Nettlager: Ikke på lager (estimert 28 dager)
Leveres fra 20. september
Apple iPhone 16 Plus - Hvit - 512 GB - TN

iPhone 16 Plus

iPhone 16 Plus. Kamerakontroll på en helt ny måte. 48 MP Fusion-kamera. Fem flotte farger. Og A18-chipen.

TA FULLSTENDIG KAMERAKONTROLL
Med Kamerakontroll blir det enklere å få tilgang til kameraverktøy raskt, for eksempel zoom eller dybdeskarphet, så du kan ta det perfekte bildet i rekordfart.

TA FOTOGRAFERINGEN LENGER. KOM TETTERE PÅ
Det forbedrede ultravidvinkelkameraet med autofokus lar deg ta utrolig detaljerte makrobilder og -videoer. Bruk 48 MP Fusion-kameraet til å ta praktfulle høyoppløselige bilder, eller zoom inn med 2x telelinse av optisk kvalitet.

FOTOSTILER
Den nyeste generasjonen av fotostiler gir deg større kreativ fleksibilitet, så du kan gi hvert bilde et enda mer personlig uttrykk. Og du kan ombestemme deg og gi et bilde en ny stil når som helst.

SUPERSMART A18-CHIP
A18-chipen er et sprang på to generasjoner fra A16 Bionic-chipen i iPhone 15. Den er kraften videofunksjoner på et helt nytt nivå, for eksempel Kamerakontroll – og den har eksepsjonell strømeffektivitet.

LENGRE BATTERITID
iPhone 16 Plus sammen med A18-chipen gir et stort byks i batteritid med opptil 27 timers videoavspilling.1 Bruk en USB-C-lader, eller smekk på en MagSafe-lader for raskere trådløs lading.

LAGET FOR Å VARE
iPhone 16 Plus har en solid design av aluminium i romfartskvalitet med en 6,7- tommers Super Retina XDR-skjerm.3 Den er sjeldent solid med nyeste generasjons Ceramic Shield på forsiden, sterkere enn glasset på noen smarttelefon.

BLI KJENT MED HANDLINGSKNAPPEN
En snarvei til favorittfunksjonen din. Bare trykk og hold inne for å sette i gang det du ønsker – lommelykten, et taleopptak, Lydløsmodus og mer.

TILPASS IPHONEN DIN
Med iOS 18 kan du gi symbolene på Hjem-skjermen en valgfri fargetone. Finn favorittbildene dine raskere i den redesignede Bilder-appen. Og bruk morsomme, animerte effekter på ord, setninger eller emojier i iMessage.

VIKTIGE SIKKERHETSFUNKSJONER
Med Registrering av ulykke kan iPhone registrere en alvorlig bilulykke og ringe etter hjelp når du ikke kan det.

Egenskaper

Produktinformasjon

Produsentvarenummer MY1X3QN/A