Apple iPhone 16 Pro Max - Hvit - 256 GB - TN

Varenr: MYWW3QN/A-MOBIT
FargeHvit
Lagring
14 392,-Eks mva
-+
LEASING
Leasing 469,- i 36 mnd
Velges i kassen
Nettlager: Ikke på lager (estimert 28 dager)
Leveres fra 20. september
Apple iPhone 16 Pro Max - Hvit - 256 GB - TN

iPhone 16 Pro Max

iPhone 16 Pro Max. Med praktfull design i titan. Kamerakontroll. Dolby Vision i 4K med 120 bps. Og A18 Pro-chipen.

PRAKTFULL DESIGN I TITAN
iPhone 16 Pro Max har en sterk og lett design i titan med en større 6,9-tommers Super Retina XDR-skjerm.1 Den er sjeldent solid med nyeste generasjons Ceramic Shield på forsiden, sterkere enn glasset på noen smarttelefon.

TA FULLSTENDIG KAMERAKONTROLL
Med Kamerakontroll blir det enklere å få tilgang til kameraverktøy raskt, for eksempel zoom eller dybdeskarphet, så du kan ta det perfekte bildet i rekordfart.

PERFEKTE BILDER
Ta videoene dine til et helt nytt nivå med Dolby Vision i 4K med 120 bps, takket være 48 MP Fusion-kameraet. Det forbedrede 48 MP ultravidvinkelkameraet fanger opp et utrolig detaljnivå, både i makrobilder og bilder tatt med vidvinkel.

FANTASTISKE FILMER
Ta videoene dine til et helt nytt nivå med Dolby Vision i 4K med 120 bps, takket være 48 MP Fusion-kameraet. Et proft studio i lommen.

FOTOSTILER
Den nyeste generasjonen av fotostiler gir deg større kreativ fleksibilitet, så du kan gi hvert bilde et enda mer personlig uttrykk. Og takket være den forbedrede bildebehandlingen kan du ombestemme deg og endre stilen på et bilde når som helst.

A18 PRO MED STORE KREFTER
A18 Pro-chip gir kraft til avanserte bilde- og videofunksjoner og sørger for vår beste grafikkytelse noensinne for AAA-gaming.

ET STORT BYKS I BATTERITID
iPhone 16 Pro Max har utrolig strømeffektiv ytelse med opptil 33 timers videoavspilling.2 Bruk en USB-C-lader, eller smekk på en MagSafe-lader for raskere trådløs lading.

TILPASS IPHONEN DIN
Med iOS 18 kan du gi symbolene på Hjem-skjermen en valgfri fargetone. Finn favorittbildene dine raskere i den redesignede Bilder-appen. Og bruk morsomme, animerte effekter på ord, setninger eller emojier i iMessage.4

VIKTIGE SIKKERHETSFUNKSJONER
Med Registrering av ulykke kan iPhone registrere en alvorlig bilulykke og ringe etter hjelp når du ikke kan det.

Egenskaper

Produktinformasjon

Produsentvarenummer MYWW3QN/A